BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Για τις 25 Γενάρη η σύσκεψη ΘΕΣΤΟ για τις ποινές στη νιτρορύπανση

Οι τεράστιες ποινές στις πληρωμές της νιτρορύπανσης λόγω γεωχωρικού ελέγχου και η σύσταση συντονιστικής επιτροπής αγροτών θα βρεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης του ΘΕΣΤΟ στις 6 το απόγευμα την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

0
0

Η σύσκεψη για το πρόγραμμα «Μείωση Νιτρορύπανσης» ήταν να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας, πήρε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα 25/1.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Λόγω της σημερινής χιονόπτωσης αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση της Τετάρτης για την ερχόμενη Δευτέρα 25/1, στις 18.00 μμ στα γραφεία του συνεταιρισμού ΘΕΣΤΟ (Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλών Τοματοπαραγωγών). Τα γραφεία βρίσκονται στη Λεωφόρο Καραμανλή & Βιομηχανίας ή 1ο ΧΙΛ Παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας (Κτίριο ΣΘΕΒ, πάνω από την Εθνική Τράπεζα, 1ος όροφος). Υπενθυμίζουμε ότι καλούνται οι ενταγμένοι στο πρόγραμμα «Μείωση Νιτρορύπανσης» της Θεσσαλίας αγρότες, αλλά και οι μελετητές τους, Σκοπός της συνάντησης η ενημέρωση για τις πολλές ποινές λόγω γεωχωρικού ελέγχου, αλλά και η σύσταση συντονιστικής επιτροπής αγροτών νιτρορύπανσης».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία