BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Από μέρα σε μέρα πιστώσεις 1,5 εκατ. για τα τεύτλα

Νέα προσπάθεια αποµείωσης του χρέους που διατηρεί εδώ και 7-8 µήνες προς τους παραγωγούς επιχειρεί η διοίκηση της ΕΒΖ ΑΕ. Σύµφωνα µε πληροφορίες της Agrenda που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 17 Ιουνίου η σχετική απόφαση της ζαχαροβιοµηχανίας προβλέπει την πίστωση, από µέρα σε µέρα, στους λογαριασµούς των δικαιούχων παραγωγών, ποσού 1,5 εκατ. από τα ταµειακά διαθέσιµα, ώστε να µειωθεί η οφειλή στα 5 εκατ. ευρώ.

1
0

Το υπόλοιπο πρόθεση της διοίκησης της εταιρείας είναι να καταφέρει να το αποπληρώσει µέχρι το τέλος του µήνα και προς την κατεύθυνση αυτή κινούνται και οι επαφές που έχει από την Τετάρτη 15 έως και την Παρασκευή 17 Ιουνίου στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΕΒΖ Χρήστος Ρώσσιος, µεταξύ άλλων και µε την Πειραιώς.

Οι άλλες επαφές του κ. Ρώσσιου στην Αθήνα περιλαµβάνουν επίσης συζητήσεις στο υπουργείου Οικονοµίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, για την εξεύρεση τρόπων διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της ΕΒΖ.

Όσον αφορά, τέλος, στο θέµα των περικοπών του µισθολογικού κόστους, κατά 33%, η απόφαση του ∆.Σ. της ΕΒΖ την περασµένη Παρασκευή «βαφτίστηκε» πληρωµή έναντι. Μένει να φανεί, όµως αν θα εφαρµοστεί κιόλας, κάτι που αναµενόταν έως την Πέµπτη αργά το βράδυ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία