BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Ως 3 Φλεβάρη αίτηση πληρωμής για συστήματα ποιότητας

Μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Μέτρο 132 «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για τη ποιότητα τροφίμων» που αφορούν το έτος 2014-2015.

Ως 3 Φλεβάρη αίτηση πληρωμής για συστήματα ποιότητας

1041
0

Όπως ενημερώνουν οι αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων πληρωμής του Μέτρου 132, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πληρωμής την Παρασκευή 03/02/2017.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις πληρωμής που θα κατατεθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας και για διάστημα 25 ημερών (δηλαδή έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017) θεωρούνται εκπρόθεσμες με μείωση του ποσού ενίσχυσης κατά 1% για κάθε εργάσιμη μέρα. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών, χωρίς ο δικαιούχος να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία για την πορεία του έργου, τους λόγους της καθυστέρησης υλοποίησης και να αιτηθεί παράταση δεόντως αιτιολογημένη, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε και οι τυχόν καταβληθείσες ενισχύσεις καθίστανται αμέσως απαιτητές στο σύνολό τους, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Ωστόσο εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράτασης, ενημερώνοντας εγγράφως την αρμόδια υπηρεσία σχετικά με την αδυναμία υποβολής αίτησης πληρωμής.

Βρείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση για την Υποβολή αιτήσεων πληρωμής για τα συστήματα ποιότητας έτους 2014-2015.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία