BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Αποστόλου: Αρχές του 2018 η συνδεδεμένη τεύτλων

«Αν δοθούν γρήγορα τα στοιχεία από την βιομηχανία ζάχαρης, εμείς αρχές του επόμενου χρόνου θα πληρώσουμε τη συνδεδεμένη του 2018 και δεδομένης, ήδη μιας καλύτερης, όσον αφορά στα πλαίσια της ΕΕ, εικόνας που διαμορφώνεται στον τομέα ζάχαρης, πιστεύουμε ότι σιγά-σιγά θα ξεπεραστούν προβλήματα που υπάρχουν και έχουν κληρονομηθεί εδώ και πολλά χρόνια» ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, τη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, από την Ορεστιάδα.

Αποστόλου: Αρχές του 2018 η συνδεδεμένη τεύτλων

5
0

Η δήλωση έγινε στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων των νέων εργαστηρίων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τονίζοντας πως «Πάνω απ΄ όλα η αναγκαιότητα λειτουργίας της μονάδας της Ορεστιάδας και στο Πλατύ είναι κάτι που οπωσδήποτε θα υπηρετηθεί».

 «Ήδη ο πρωθυπουργός, χθες, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Εμείς από τη δική μας πλευρά κάνουμε όλες τις κινήσεις για να διασφαλίσουμε το μέγιστο ποσό της ενισχυμένης ενίσχυσης για τον κλάδο της τευτλοκαλλιέργειας», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία