BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Εντός της ημέρας πληρώνει το 65% η Damavand

Τακτοποίηση του μεγαλύτερου μέρους (65%) των οφειλομένων προς τους παραγωγούς βιομηχανικής ντομάτας που παρέδωσαν τον περασμένο χρόνο την παραγωγή τους στη μεταποιητική μονάδα της Damavand, προχωρά η διοίκηση της επιχείρησης.

Εντός της ημέρας πληρώνει το 65% η Damavand

1
0

Οι νέες οικονομικές δυνατότητες που αποκτά η εν λόγω βιομηχανία συνδέονται άμεσα με τις ανακατατάξεις στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας και την πλειοψηφική θέση που αποκτά πλέον στη Damavand, το fund Diorama, με επενδυτικό βραχίονα την Deca Investmets. Πρόκειται για υπερδιπλασιασμό κατ’ ουσίαν της μέχρι σήμερα συμμετοχής του fund στη ντοματοβιομηχανία.

Οι παραπάνω εξελίξεις έρχονται στον κατάλληλο χρόνο και επιτρέπουν στη Damavand να εισέλθει με καλύτερες προϋποθέσεις στη νέα καλλιεργητική περίοδο για τη βιομηχανική ντομάτα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των παραγωγών που αγωνιούσαν για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων της προηγούμενης χρονιάς.

Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος κλάδος αφήνει πίσω του μια δύσκολη χρονιά, η οποία, κυρίως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, περιόρισε σημαντικά τις στρεμματικές αποδόσεις των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και δυσκόλεψε αντίστοιχα τη δουλειά των μεταποιητικών μονάδων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία