BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Μέσα στο καλοκαίρι έρχονται πληρωμές των επιλαχόντων Νέων, λέει ο Κασίμης

«Εντός του καλοκαιριού θα καταβληθούν οι προκαταβολές στους δικαιούχους του προγράμματος Νέων Αγροτών που έμειναν εκτός, παρότι πληρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις που έθετε η δράση» ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης από το βήμα ημερίδας για το Μέτρο 16 που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα στο καλοκαίρι έρχονται πληρωμές των επιλαχόντων Νέων, λέει ο Κασίμης

1
4

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε μετά τις τροποποιήσεις που αποφάσισε η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ, την περασμένη εβδομάδα, οι διαδικασίες έχουνε δρομολογηθεί για να αντιμετωπιστεί το θέμα και οι πόροι εξασφαλίστηκαν προκειμένου όλοι οι επιλαχόντες να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Άλλωστε το ζήτημα των επιλαχόντων αποτελεί «καυτή πατάτα», εδώ και πολύ καιρό, σε σημείο που «επιστρατεύτηκε» μέχρι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον περασμένο Μάρτιο να εξαγγείλει ότι θα καλυφθούν όλοι οι Νέοι Αγρότες, 16.000 τον αριθμό, με δύο προκηρύξεις συνολικού ύψους 300 εκατ. ευρώ. Βέβαια, να σημειωθεί ότι αιτία της όλης καθυστέρησης στη διευθέτηση του θέματος ήταν η έλλειψη των σχετικών πόρων, με τον γενικό γραμματέα να αναφέρει ότι «μετά τις σχετικές τροποποιήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης από την Επιτροπή Παρακολούθησης την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκαν τα χρήματα για να ενταχθούν και όλοι οι επιλαχόντες Νέοι Αγρότες».

Σχόλια (4)
Προσθήκη σχολίου

09-07-2018 15:06στεφανος

αντε να σας στηριξουμε ρε παιδια και εμεις

Απάντηση

09-07-2018 14:58γιαννης

αντε να το δουμε επιτελους νεοι λιγοι εχουν μεινει στην ελλαδα μεσα στην κριση εχουν φυγει ολοι οι νεοι

Απάντηση

09-07-2018 13:20Χρηστος Καρρας

Ρε παιδια ποτε θα βγουν αποτελεσματα νεων 2ης προσκλησης?εχουμε ενα χρονο τρεχουμε!

Απάντηση

29-06-2018 21:08Βασιλης ραπτης

Αντε να δουμε..

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία