BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Εντολή κατανομής πίστωσης 5 εκατ. ευρώ για δασώσεις

Με την απόφαση αυτή αναμένεται να πληρωθεί ένα σημαντικό ποσοστό υπολοίπων του μέτρου.

2
0
Την απόφαση για την εντολή κατανομής πίστωσης και μεταφοράς – πληρωμή στον Ειδικό Λογαριασμό Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων (ΕΛΕΓΕΠ) σε βάρος της ΣΑΕ συνολικού ποσού 5 εκατ. ευρώ για ανειλημμένες υποχρεώσεις του μέτρου των δασώσεων υπέγραψε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Νίκος Αντώνογλου.

Δείτε εδώ την απόφαση για την πληρωμή των Δασώσεων.pdf

Αναλυτικά η απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια αναφέρει:

Εγκρίνουμε τη μεταφορά των ποσών για τα έργα άνευ Υπολόγων του παρακάτω πίνακα με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων (ΕΛΕΓΕΠ), σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 135941/28-12-2015 (ΦΕΚ 2882/Β/30-12-2015) ΚΥΑ Υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Δίνουμε εντολή στην υπεύθυνη λογ/σμού της ΣΑΕ 082/1 Ανδριανή Βούλγαρη όπως προβεί στην εκτέλεση της ηλεκτρονικής εντολής πληρωμής – μεταφοράς στον ΕΛΕΓΕΠ (έμμεση πληρωμή) μέσω του ΠΣΥΠΟΔΕ των αντίστοιχων

ποσών με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού

Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων – ΕΛΕΓΕΠ (μέσω Τράπεζας της Ελλάδος), για τα κατωτέρω έργα με στοιχεία:

ΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 221 "ΔΑΣΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΑ 2007 - 2013, ΣΤΟ ΥΠΟΜΕΤΡΟ 8.1 "ΔΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ", ΤΟΥ ΠΑΑ 2014 - 2020, ΕΥΕ ΠΑΑ: 5.000.000 ευρώ.

Μετά την εκτέλεση της ανωτέρω εντολής και την ηλεκτρονική επιβεβαίωση της διεκπεραίωσης της τραπεζικής εντολής ο υπεύθυνος λογ/σμού υποχρεούται να κοινοποιήσει στη ΔΟΔ τα απαραίτητα δικ/κά για την ενταλματοποίηση της δαπάνης και την εμφάνιση της πληρωμής στη δημόσια ληψοδοσία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία