BACK TO
TOP
Αγρόκτημα

Nissan Qashqai πρώτο σε πωλήσεις crossover

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Qashqai κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία urban crossover. Και αυτό γιατί συνδυάζει µε επιτυχία την πρακτικότητα και το χαρακτήρα ενός SUV µε το «αποτύπωµα», τη δυναµική οδήγηση και το κόστος λειτουργίας ενός hatchback.

Nissan Qashqai πρώτο σε πωλήσεις crossover

16
0

Κάθε αναβαθµιση στη Nissan, ανεξάρτητα από το πόσο µεγάλη ή µικρή είναι, πραγµατοποιείται µε γνώµονα τους πελάτες και βασίζεται στα σχόλιά τους. To ίδιο λοιπόν έγινε και στο Qashqai. Η έρευνα αποκάλυψε την επιθυµία των πελατών της για αλλαγές στο εξωτερικό στυλ, προκειµένου να δηµιουργηθεί µια πιο σύγχρονη και εκλεπτυσµένη εµφάνιση του µοντέλου, όπως και περισσότερα premium χαρακτηριστικά και επιλογές για εκείνους που είναι διατεθειµένοι να τα αγοράσουν, σε κορυφαίου εξοπλισµού εκδόσεις.

Ξεκινώντας από το εντυπωσιακό και άκρως εργονοµικό νέο τιµόνι, η αναβάθµιση συνεχίζεται σε πολλά ακόµα σηµεία του εσωτερικού, µε τους αεραγωγούς και τις εσωτερικές λαβές των θυρών να έχουν διαµορφωθεί µε ακόµα υψηλότερης ποιότητας υλικά, ενώ στον κεντρικό βραχίονα της κεντρικής κονσόλας, προστέθηκαν έξυπνες νέες ραφές ανάµεσα των δύο εµπρόσθιων καθισµάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία