BACK TO
TOP
Αγρόκτημα

Πάνος Κανέλλης: Αγρότες με laptop στο πορτμπαγκάζ βγάζει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή

«Ένα επάγγελµα πολύ απαιτητικό, το οποίο εκτός από θεωρητικές γνώσεις σε επιστήµες όπως η Βιολογία και η Χηµεία, απαιτεί να έχεις και σηκωµένα µανίκια αλλά και να µη φοβάσαι να λερώσεις τα παπούτσια σου µε λάσπη είναι αυτό του γεωργού», όπως επισηµαίνει στη συνέντευξή του στο «Αγρόκτηµα» ο δρ Πάνος Κανέλλης.

Πάνος Κανέλλης: Αγρότες με laptop στο πορτμπαγκάζ βγάζει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή

2
0

Ο πρόεδρος της Αµερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ενός διεθνώς αναγνωρισµένου εκπαιδευτικού ιδρύµατος που έχει κάνει πράξη τη σύνδεση της θεωρητικής εκπαίδευσης των µαθητών και σπουδαστών µε την πρακτική άσκηση, προαναγγέλλει µεταξύ άλλων και την ίδρυση, από το Σεπτέµβριο του 2019, Γυµνασίου στους κόλπους της Σχολής

«Το 40% των νέων μας επιστρέφουν και ασχολούνται στην πατρογονική τους γη επιχειρηματικά και είναι συνήθως οι πιο επιτυχημένοι κτηνοτρόφοι ή αγρότες. Οι υπόλοιποι μπορεί να εργαστούν σε επιχειρήσεις στον αγροδιατροφικό τομέα ή να σπουδάσουν κάτι άλλο» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο ΔΡ Πάνος Κανέλλης, πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Αγρόκτημα.

Από την Αλαµπάµα και τη θέση του επίκουρου καθηγητή στην τοπική Ιατρική Σχολή, τα τελευταία χρόνια Πρόεδρος της Αµερικανικής Γεωργικής Σχολής. Οταν ένας επιστήµονας της Βιο-οργανικής Χηµείας ασχολείται µε την εκπαίδευση των «φροντιστών της Γης» ποιο το όραµά του;

Η επιστροφή µου έγινε επειδή θέλαµε η κόρη µας να µεγαλώσει στην Ελλάδα. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, όπως είναι για όσους παίρνουν τέτοια απόφαση.

Βρείτε εδώ τη συνέντευξη του Πάνου Κανέλλη


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία