BACK TO
TOP
Αγρόκτημα

Argentikon, το κρυμμένο κόσμημα του κάμπου

Στον τόπο που διάλεξαν οι αριστοκράτες Γενοβέζοι και Χιώτες τον 14ο αιώνα για να χτίσουν τα αρχοντικά τους, ανάµεσα σε περίτεχνες στέρνες, πληθωρικούς κήπους και συστάδες δένδρων εσπερειδοειδών που µοσχοβολούν, είναι κτισµένο το εξαιρετικής αισθητικής πολυβραβευµένο ξενοδοχείο Argentikon Luxury Suites.

Argentikon, το κρυμμένο κόσμημα του κάμπου

3
0

Πρόκειται για το µόνο 5άστερο ξενοδοχείο του νησιού και ένα από τα δέκα καλύτερα στο είδος του παγκοσµίως. Το Argentikon εκτός από ένα σηµαντικό αξιοθέατο, χαρακτηρίζεται και ως πολύτιµο καταφύγιο για τους επισκέπτες του. Ένας χώρος που αντανακλά το µεγαλείο µίας εποχής που πέρασε για πάντα. Αυθεντικά χειροποίητα έπιπλα αντίκες, διακοσµητικά κοµψοτεχνήµατα, ζωγραφιστά ταβάνια, περίτεχνους πολυελαίους και πέτρινα τζάκια.

Πέρα από τη ιστορική και αισθητική του αξία το Argentikon µε τις υψηλών προδιαγραφών υποδοµές του µπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ξεκινήστε τη µέρα σας µε τις γεύσεις του ελληνικού πρωινού, απολαύστε στιγµές χαλάρωσης στην πισίνα, αναζητήστε την ισορροπία σώµατος και πνεύµατος µε µία επίσκεψη στο γυµναστήριο, την αυθεντική φιλανδική σάουνα, το Jacuzzi και το Spa.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία