BACK TO
TOP
Γνώμες

ΕΛΓΟ-Δήμητρα, ζητείται διέξοδος

Απίστευτα συµβαίνουν στην«παράγκα» του οργανισµού ΕΛΓΟ-∆ήµητρα κυρίως από τον αρεστό πασόκο διευθύνοντα. Περίεργη επιχορήγηση σε συνδικαλιστές, ανάθεση συµβολαιογραφικού έργου στη θυγατέρα του διευθύνοντος, φωνές από ερευνητές για υπέρβαση αρµοδιοτήτων και από τους εργαζόµενους να ζητούν παραίτηση της διοίκησης λόγω κακοδιαχείρισης και ανευθυνότητας.

Να ξεσκουμπισθούν

1
0
Με εισήγηση του ∆ιευθύνοντος Συµβούλου, στις 10 Ιανουαρίου χορηγήθηκαν 8.000 ευρώ στην Πανελλήνια Οµοσπονδία Γεωτεχνικών ∆ηµοσίων Υπαλλήλων για συνδιοργάνωση εκδήλωσης σε θέµατα που αφορούν τον Οργανισµό• το συνέδριο αναβλήθηκε για τις 12 Απριλίου και τελικά δεν έγινε. ∆εν φαίνεται εκταµίευση του ποσού, αλλά ούτε και ακύρωση της απόφασης επιχορήγησης στην οποία δεν υπάρχει προϋπολογισµός, πρόβλεψη παραστατικών κ.λπ.   

Οι ερευνητές φωνάζουν ότι έληξε προ πολλού η προσωρινή διοίκηση του Οργανισµού, δεν δέχονται ως νόµιµες τις αποφάσεις της και ζητούν µόνιµο και νόµιµο διοικητικό συµβούλιο.

Οι εργαζόµενοι κέρδισαν ασφαλιστικά µέτρα για τη µαταίωση, όπως γράφουν, «της αξιολόγησης-παρωδία του προσωπικού, των δοµών και του έργου του ΕΛΓΟ ∆ήµητρα»• και καταγγέλλουν «κακοδιαχείριση θεµάτων µείζονος σηµασίας για τον οργανισµό από τη ∆ιοίκηση και ειδικότερα από τον Πρόεδρο και τον ∆ιευθύνοντα».

Πρόσφατα το ∆.Σ. του Οργανισµού ανάστειλε είσπραξη εισφοράς στο γάλα και κρέας από Κεφαλονιά• καλώς, όµως µεταβολή όρων της εισφοράς γίνεται µε υπουργική απόφαση. Στην «παράγκα» και τα δίκαια γίνονται µε λάθος τρόπο.  

Ο πρόεδρος των εργαζοµένων στον Οργανισµό κατάγγειλε ότι ανατέθηκε συµβολαιογραφικό έργο στη συµβολαιογράφο κόρη του διευθύνοντος συµβούλου όταν αυτός ήταν παντοδύναµος στο ΕΘΙΑΓΕ από το νοµικό σύµβουλο• σχετική και η απόπειρα να εισπράξει παράτυπα ο τελευταίος 11.536 ευρώ µε απόφαση του διευθύνοντος• µύλος και πικρά τα σχετικά σχόλια των εργαζόµενων που βλέπουν τον Οργανισµό να οδηγείται στη διάλυση και αυτοί στην ανεργία.   
Με παρέµβαση Επιθεωρητή ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, ζητείται διέξοδος

Εμμανουηλίδης Ηλίας
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία