BACK TO
TOP
Γνώμες

Δοκιμάζει υψηλότερα επίπεδα στο χρηματιστήριο

Η αγορά βάµβακος δοκίµασε πρόσφατα ανεπιτυχώς δύο φορές να πλησιάσει τα 60 σεντς ανά λίµπρα, µε αποτέλεσµα αρκετοί αναλυτές να αναθεωρούν τις εκτιµήσεις τους περί σηµαντικής πτώσης, λόγω έλλειψης ζήτησης.

Το βαμβάκι «ξεκόλλησε» από τα χαμηλά

0
0
Είναι αλήθεια ότι τα κλωστήρια δεν είναι το ίδιο δυναµικά όπως παλιότερα, αλλά την ίδια στιγµή µονίµως ακούγονται δυσάρεστα νέα για τις ποσότητες και τις ποιότητες παγκοσµίως. Παράλληλα, το δολάριο έχει δυναµική τάση, οπότε θα µπορούσαµε να ισχυριστούµε ότι το βαµβάκι όχι µόνο αντιστέκεται, αλλά και φαίνεται να δοκιµάζει υψηλότερα επίπεδα.   
Ελληνική αγορά Κατόπιν των πωλήσεων της προηγούµενης εβδοµάδας, οι εκκοκκιστές έχουν αποτραβηχτεί από την αγορά και πωλούν µόνο αν θεωρούν την τιµή πραγµατικά εξαιρετική. Επιθυµούν, όπως φαίνεται, πρώτα να κλειστούν οι ανοιχτές τιµές του σύσπορου ώστε να είναι πλέον σίγουροι για το κοστολόγιό τους. Παράλληλα, οι ποσότητες φέτος είναι σηµαντικά λιγότερες από τις αντίστοιχες περσινές, εποµένως είναι λογικό να θέλουν να χαµηλώσουν τους ρυθµούς τους. Αν υποθέσουµε ότι η παραγωγή του εκκοκκισµένου θα κυµανθεί περίπου στους 200.000 τόνους, σηµειώνεται ότι σχεδόν τα µισά έχουν ήδη πωληθεί

Γιάννης Παπαδογιάννης
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία