BACK TO
TOP
Γνώμες

Αφομοίωση της ανόδου στα χρηματιστήρια

Η αγορά αφού κατέγραψε ράλι σχεδόν 10 σεντς ανά λίµπρα (19,86 λεπτά το κιλό) δείχνει σηµάδια ισορροπίας σε λίγο χαµηλότερα επίπεδα από τα υψηλά της.

Το βαμβάκι «ξεκόλλησε» από τα χαμηλά

2
0
Συγκεκριµένα, βρισκόµαστε πλέον σε νέο εύρος τιµών 72-75 σεντς ανά λίµπρα και ανάλογα µε τη ζήτηση και τη δραστηριότητα στη φυσική αγορά, θα διαµορφωθεί η νέα τάση. Οι κερδοσκόποι ρευστοποιούν µε αργούς ρυθµούς τα κέρδη τους, ενώ το κλίµα προς τις τιµές είναι ενθαρρυντικό κυρίως λόγω της διαφαινόµενης έλλειψης ίνας στην Άπω Ανατολή µέχρι να γίνουν διαθέσιµες οι σοδειές του βορείου ηµισφαιρίου.

Ελληνική ΑγοράΣτη διάρκεια του ράλι υπήρξαν εκκοκκιστές που επέλεξαν να κλείσουν τις τιµές µέρους των ανοιχτών συµβολαίων της νέας σοδειάς. Φυσικά τα επίπεδα που πιάστηκαν ήταν για την εποχή πολύ ελκυστικά. Παράλληλα, εµπορικοί οίκοι προέβησαν σε επιλεκτικές αγορές νέων ποσοτήτων προς κάλυψη συγκεκριµένων ζητήσεων. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία απασχόλησαν ιδιαίτερα τους εκκοκκιστές και τους εξαγωγείς, καθώς προβλέπεται από ορισµένους ότι θα δυσχεράνουν την οµαλή λειτουργία της αγοράς. Μην ξεχνάµε ότι κάθε χρόνο στη γειτονική µας χώρα προστίθεται ένα νέο πρόβληµα.
Γιάννης Παπαδογιάννης
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία