BACK TO
TOP
Γνώμες

Παραδοσιακά υψηλή η μεταβλητότητα το καλοκαίρι

Παραδοσιακά στην διάρκεια του καλοκαιριού το χρηματιστήριο παρουσιάζει υψηλή μεταβλητότητα, καθώς οι καιρικές συνθήκες πάνω στις σοδειές μπορούν να μεταβάλουν από μέρα σε μέρα τα δεδομένα στην φυσική αγορά.

Το βαμβάκι «ξεκόλλησε» από τα χαμηλά

1
0
Παράλληλα, οι κερδοσκόποι παρακολουθούν την αγορά και όποτε βρεθεί η ευκαιρία ποντάρουν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Γι’αυτό τον λόγο συνήθως αυτήν την περίοδο η αγορά δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για φιξαρίσματα τιμών. Στην παρούσα εβδομάδα κατόπιν των ειδήσεων για καλύτερη πορεία της Αμερικάνικης σοδειάς οι χρηματιστηριακές τιμές υποχώρησαν και υπό την καθοδήγηση των κερδοσκόπων η πτώση έγινε εντονότερη. Ήδη φαίνονται σημεία στήριξης για τον Δεκ 16 στα 68 σεντς/λίμπρα.

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΜε την πτώση του χρηματιστηρίου φυσικά οι τιμές των ανοιχτών συμβολαίων νέας σοδειάς μειώνονται σημαντικά. Δυστυχώς στην αγορά μας, δεν έχουμε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα καλοκαιρινά ράλι του χρηματιστηρίου, καθώς οποιοδήποτε φιξάρισμα της τιμής από πλευράς εκκοκκιστή εμπεριέχει σημαντικό ρίσκο από την στιγμή που δεν έχει φιξάρει την αντίστοιχη τιμή αγοράς συσπόρου από τον παραγωγό. Όσον αφορά την πορεία την σοδειάς η εικόνα δείχνει καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή.         
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία