BACK TO
TOP
Γνώμες

Υψηλές τιμές στα ανοιχτά συμβόλαια

Η αγορά έσπασε την αντίσταση των 69,50 σεντς ανά λίµπρα και δοκιµάζει τα υψηλά της. Βασικοί λόγοι του «ράλι» είναι η κερδοσκοπία στο αντίστοιχο κινεζικό χρηµατιστήριο και οι ανησυχίες σχετικά µε τη σοδειά των ΗΠΑ.

Το βαμβάκι «ξεκόλλησε» από τα χαμηλά

4
0
Συγκεκριµένα, στην περιοχή του Τέξας οι βροχοπτώσεις αναθεωρούν προς τα κάτω τις εκτιµήσεις της νέας παραγωγής. Το ζήτηµα πλέον είναι αν η φυσική αγορά θα ακολουθήσει την άνοδο. Είναι γεγονός ότι τα κλωστήρια έχουν κάπως αποτραβηχτεί από την αγορά κι αυτό λογικά θα «φρενάρει» το σενάριο της υπεραπόδοσης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΗ χρηµατιστηριακή άνοδος ενίσχυσε τις τιµές ελληνικού, αλλά είναι γεγονός ότι η ζήτηση από τους παραδοσιακούς µας πελάτες έχει κάπως ατονήσει. Ως αποτέλεσµα, κατά κύριο λόγο µόνο όσοι εκκοκκιστές είχαν ανοιχτά συµβόλαια µπόρεσαν, φιξάροντας τα, να πιάσουν πολύ καλές για την εποχή τιµές, τις οποίες διαφορετικά δεν θα ήταν εύκολο να τις λάβουν στην σποτ αγορά. Αναφορικά µε τη σοδειά, οι βροχοπτώσεις σίγουρα προξενούν καθυστερήσεις, ας ελπίσουµε να µην υποβαθµιστεί σηµαντικά η ποιότητα

Γιάννης Παπαδογιάννης
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία