BACK TO
TOP
Γνώμες

Διατηρεί τα υψηλά του το βαμβάκι

Οι κερδοσκόποι εξακολουθούν να έχουν µεγάλες θέσεις τοποθετηµένες στην άνοδο και οι ευκαιρίες πτώσης τιµών για τους κλώστες είναι περιορισµένες. Συγκεκριµένα, υπάρχουν πολλά συµβόλαια αγοράς ίνας από τα κλωστήρια σε ανοιχτές τιµές, τα οποία φιξάρονται όποτε η αγορά δοκιµάζει να διορθώσει.

Το βαμβάκι «ξεκόλλησε» από τα χαμηλά

0
0
Όµως, όποτε οι χρηµατιστηριακές τιµές άρχιζαν να µειώνονται οι κλώστες φίξαραν τις τιµές τους, αυτοµάτως, προκαλώντας αγορές χρηµατιστηριακών συµβολαίων. Ως αποτέλεσµα, αποτρέπεται η διόρθωση του χρηµατιστηρίου, παρά τις εκτιµήσεις των περισσότερων πως βραχυπρόθεσµα µπορεί να δούµε τη συνηθισµένη πίεση. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣτη Θεσσαλία κυριαρχούν για τα σύσπορα τα 53 λεπτά το κιλό παράδοση στο εκκοκκιστήριο. Ουσιαστικά, η δυναµική στο χρηµατιστήριο, αλλά κυρίως το ισχυρό δολάριο, ξεπέρασε τους ενδοιασµούς που είχαν δηµιουργηθεί κατόπιν της πρώτης ανακοίνωσης τιµής σχεδόν δύο εβδοµάδες πριν. Αναφορικά µε το εκκοκκισµένο, η ζήτηση έχει λίγο περιοριστεί, καθώς µε δυσκολία µπορούν οι αγοραστές µας να ακολουθήσουν τις προσφορές περί των 77 σεντς ανά λίµπρα. Το θέµα βέβαια είναι αν µπορέσουµε να εκµεταλλευτούµε τώρα το ευνοϊκό δολάριο και για να γίνει αυτό χρειάζεται να φορτωθούν και να πληρωθούν άµεσα τα βαµβάκι

Γιάννης Παπαδογιάννης
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία