BACK TO
TOP
Γνώμες

Ράλι «ανάσα» για το βαμβάκι

Από τη μια μεριά η νέα απειλή του τυφώνα Ίρμα στις ΗΠΑ και από την άλλη η απαγόρευση συμμετοχής εμπόρων στους κινεζικούς πλειστηριασμούς προκάλεσαν ράλι στην αγορά βάμβακος, φτάνοντας τις τιμές Δεκεμβρίου ‘17 μέχρι τα 75,65 σεντς ανά λίμπρα.

Το βαμβάκι «ξεκόλλησε» από τα χαμηλά

1
0
Κατόπιν, το χρηματιστήριο σημειώνει σταθεροποιητικές ή ελαφρά διορθωτικές συνεδριάσεις. Οι αναλυτές είναι προσηλωμένοι στην πορεία που τελικά θα χαράξει ο τυφώνας, καθώς τυχόν νέες απώλειες της αμερικανικής σοδειάς θα καθορίσουν μεσοπρόθεσμα τη χρηματιστηριακή πορεία.
 Ελληνική αγοράΜε το βλέμμα στραμμένο στο χρηματιστηριακό ράλι, οι εκκοκκιστές προβληματίζονται στο κατά πόσο τα επίπεδα αυτά αποτελούν ευκαιρία για καλά φιξαρίσματα τιμών σε ανοιχτά συμβόλαια πωλήσεων. Η ρευστή ακόμα εικόνα γύρω από τις τιμές του συσπόρου δεν επιτρέπουν μεγάλα ρίσκα, οπότε και οι περισσότεροι αρκέστηκαν σε κλεισίματα τιμών για μικρές ποσότητες. Η ζήτηση για τη σοδειά μας εξακολουθεί να είναι παρούσα, πόσω μάλλον όταν εντείνονται οι ανησυχίες περί όψιμης αμερικανικής σοδειάς. Οι γρήγορες φορτώσεις του ελληνικού προϊόντος δίνουν ασφαλή εναλλακτικήστις πωλήσεις των εμπορικών οίκων, στηρίζοντας παράλληλα τις τιμές μας.

Γιάννης Παπαδογιάννη
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία