BACK TO
TOP
Γνώμες

Γειά σου Γιάννη κουκιά σπέρνω

Μπορεί σποραδικά κάποιες πρωτοβουλίες ιδιωτών με ξεκάθαρο προσανατολισμό στην αγορά να καταγράφουν επιτυχίες, όμως οργανωτικά τόσο η κεντρική διοίκηση, όσο και οι δομές των ίδιων των αγροτών, βρίσκονται στο χειρότερο σημείο από τη Μεταπολίτευση.

Η χώρα στον βάλτο

1
1

Δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος! Δεν υπάρχει σαφής κυβερνητική κατεύθυνση (μπορεί να ήταν λάθος αλλά υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια), εκδηλώνονται κρούσματα ανυπακοής της δημόσιας διοίκησης, οι οργανώσεις (συνεταιρισμοί κ.α.) κατέρρευσαν και οι συντελεστές της αγροτικής παραγωγής κινούνται στα τυφλά και κατά βούληση! 

Σίγουρα γι’ αυτό που είναι σήμερα ο αγροτικός χώρος δεν φταίνε μόνο οι αγρότες. Οι ίδιοι δεν προσπάθησαν ποτέ σοβαρά να οργανωθούν, όμως και οι εκάστοτε κυβερνώντες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τους διασπάσουν!

Το είδαμε ξεκάθαρα τις τελευταίες μέρες με τα μπλόκα. Η τακτική του διαίρει και βασίλευε καθίσταται για μια ακόμα φορά κυρίαρχη στη διαχείριση του θέματος από τους κρατούντες.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ουδείς εκ των ιθυνόντων επιδίωξε μια σταχυολόγηση των προβλημάτων ή της πανσπερμίας αιτημάτων που προβάλλονται από τους «αγανακτισμένους» των μπλόκων. Αντίθετα οι έχοντες την πολιτική ευθύνη διαχείρισης της κατάστασης περιορίστηκαν σε ψευτοεξαγγελίες που κινούνται στη σφαίρα των εντυπώσεων και της φαντασίας. Με άλλα λόγια, γεια σου Γιάννη, κουκιά σπέρνω! 

Πανάγος Γιάννης

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

24-02-2013 14:18Γεωργουλακης ανδρεας

Μπράβο Γιάννη πολύ καλή η εφημεριδα και το άρθρο σου

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία