1. Η φιάλη πριν το άνοιγμα θα πρέπει να ελέγχεται για τη σωστή θερμοκρασία και ακολούθως θα πρέπει να τοποθετείται πάντα σε σταθερό σημείο, με τέτοιον τρόπο που να αποφεύγονται οι αναταράξεις.
2. Το σερβίρισμα στο ποτήρι, όπως και στα αφρώδη κρασιά, πρέπει να πραγματοποιείται υπο γωνία 45 μοιρών δίχως βίαιες κινήσεις για την αποφυγή απώλειας αρωματικών συστατικών.
Διαβάστε περισσότερα στο νέο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
2. Το σερβίρισμα στο ποτήρι, όπως και στα αφρώδη κρασιά, πρέπει να πραγματοποιείται υπο γωνία 45 μοιρών δίχως βίαιες κινήσεις για την αποφυγή απώλειας αρωματικών συστατικών.
Διαβάστε περισσότερα στο νέο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.