BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Όταν το αλκοόλ έρχεται δεύτερο στη μπύρα

Πόσο συχνά δοκιμάζει κάποιος μπύρα με περισσότερο από 6,5% vol δίχως να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή την παράμετρο ισορροπίας; Μάλλον εξαιρετικά σπάνια, αφού τα πράγματα δυσκολεύουν γεωμετρικά όταν το αλκοόλ αναρριχείται πέρα από το ψυχολογικό όριο του 10% vol.

Όταν το αλκοόλ έρχεται δεύτερο στη μπύρα

0
0
Ανάμεσα στις υψηλόβαθμες μπύρες της παγκόσμιας αγοράς ξεχωρίσαμε έξι που με την πολυπλοκότητα και το βάθος τους, από τη μία, κάνουν τους +10% αλκοολικούς βαθμούς να μοιάζουν ως απλό κομμάτι του πάζλ ισορροπίας. Από την άλλη, διαθέτουν τελείως διαφορετικές αρωματικές και γευστικές προσωπικότητες που εν κατακλείδι μετασχηματίζονται σ' ένα ατέρμονο πολύπλοκο γευστικό παιχνίδι εξερευνήσεων, δίχως στατικότητα και κουραστική γευστική επανάληψη


Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία