BACK TO
TOP
Beer & Brunch

Το craft or not to craft αναρωτήθηκε ο ιδρυτής της Camden

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα τoυ ’90 όταν o Jasper Cuppaidge έχασε την πτήση επιστροφής στην Αυστραλία και κατέληξε να μαζεύει ποτήρια μπύρας στο Λονδίνο. Δέκα χρόνια μετά έρχονται η πρώτη δική του pub και η πρώτη του μπύρα ως δώρο γενεθλίων για τη μητέρα του Patricia με παλιά συνταγή του παππού του Laurie McLaughlin.

Το craft or not to craft αναρωτήθηκε ο ιδρυτής της Camden

3
0
Η σπίθα από την πρώτη µπύρα µάλλον του άναψε φωτιά, αφού µετά έκανε και δεύτερη, τρίτη και τέταρτη απόπειρα, όλες βασισµένες σε συνταγές του παππού. Οι µπύρες αυτές ήταν µόνιµα στις κάνουλες της πρώτης του pub, της ολόλευκης The Horseshoe, και σύντοµα ξεκίνησε να τις διαθέτει και σε άλλες pubs που τις είχαν φίλοι του. Κάπου το 2009, ο Jasper αποφάσισε πως αυτό που ήθελε πραγµατικά ήταν να κάνει µια Lager. Για να κάνει κάτι τέτοιο όµως, θα χρειαζόταν µεγαλύτερες εγκαταστάσεις µε «κανονικό» εξοπλισµό.


Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία