Η σπίθα από την πρώτη µπύρα µάλλον του άναψε φωτιά, αφού µετά έκανε και δεύτερη, τρίτη και τέταρτη απόπειρα, όλες βασισµένες σε συνταγές του παππού. Οι µπύρες αυτές ήταν µόνιµα στις κάνουλες της πρώτης του pub, της ολόλευκης The Horseshoe, και σύντοµα ξεκίνησε να τις διαθέτει και σε άλλες pubs που τις είχαν φίλοι του. Κάπου το 2009, ο Jasper αποφάσισε πως αυτό που ήθελε πραγµατικά ήταν να κάνει µια Lager. Για να κάνει κάτι τέτοιο όµως, θα χρειαζόταν µεγαλύτερες εγκαταστάσεις µε «κανονικό» εξοπλισµό.
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Beer & Brunch που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.