Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το Kendall-Jackson γίνεται ο πρώτος «οινικός συνέταιρος» του NBA

Το οινοποιείο Kendall-Jackson έκλεισε συμφωνία με την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA) για να γίνει ο πρώτος επίσημος οινικός συνέταιρος του πρωταθλήματος.

Αυτή η συνεργασία έχει τις ρίζες της στην αγάπη του ιδρυτή και παραγωγού Jess Jackson για το μπάσκετ και τη φιλία του με τον θρύλο του ΝΒΑ Νέιτ Θέρμοντ.

Η σχέση των δύο πλευρών, ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας με το οινοποιείο Kendall-Jackson να στέλνει προς δοκιμή στην κοινότητα του NBA, εκλεκτών κρασιών συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας του Chardonnay αλλά και της Napa Valley, Willamette Valley και άλλων κορυφαίων από το Μπορντό, την Τοσκάνη και την Αυστραλία.

Επισημοποιώντας τη σχέση, το NBA ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «λίγκα κρασιού», η οποία υποστηρίζεται από τα στοιχεία του πάθους πολλών μεγάλων αστέρων για το ποτό, συμπεριλαμβανομένων των LeBron James, James Harden και Dwyane Wade. Επιπλέον, η db ανέφερε ότι ο Μάρκους Τζόρνταν, ο γιος του θρύλου του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν, και η αγάπη του για τα μπουκάλια από τον καλτ παραγωγό της Νάπα, Opus One, το crowdfunding του βετεράνου των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ για το οινοποιείο του Ροδανού που αγόρασε πέρυσι και ο CJ. Ο McCollum λανσάρει το McCollum Heritage 91 Pinot Noir σε συνεργασία με το Adelsheim Vineyard του Όρεγκον.

Η Συνεργασία

Βασικός στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να φέρει το καλό κρασί στο προσκήνιο των εκδηλώσεων του ΝΒΑ, μυώντας τους θαυμαστές σε κρασιά υψηλής ποιότητας αλλά και «να τους εκπαιδεύσει για τις ιστορίες πίσω από κάθε μπουκάλι, δίνοντας έμφαση στη δεξιοτεχνία, τις βιώσιμες πρακτικές και το πιο σημαντικό, τη γεύση», ανέφερε.

Ο Chris Jackson, συνιδιοκτήτης του Kendall-Jackson, είπε για τη συμφωνία: «Στην καρδιά τόσο του κρασιού όσο και του μπάσκετ, βρίσκεται η κοινότητα. Ο κόσμος λατρεύει το παιχνίδι, αλλά λατρεύει επίσης ότι τους φέρνει κοντά, και για εμάς στο Kendall-Jackson το κρασί έχει να κάνει με την ανθρώπινη σύνδεση. Υπάρχει μια φυσική συγγένεια μεταξύ μας. Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη επιθυμία για εκλεκτό κρασί στην κοινότητα του ΝΒΑ, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους θαυμαστές μας ένα μοναδικό μείγμα κουλτούρας, γεύσης και ψυχαγωγίας».

Η Τζούλι Μόρις, επικεφαλής εμπορικής ανάπτυξης και μέσων ενημέρωσης στο ΝΒΑ, πρόσθεσε ότι το Κένταλ-Τζάκσον ήταν «μια εξαιρετική εκπροσώπηση ενός συνεργάτη» που «συνδέεται αυθεντικά με την κουλτούρα του πρωταθλήματος μας και τα συμφέροντα των παικτών και των οπαδών μας».

Είπε: «Ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία περίπου, έχουμε δει ένα κοινό πάθος για το κρασί να αναπτύσσεται σε όλο το πρωτάθλημα και η τεχνογνωσία του Kendall-Jackson θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό για να προσεγγίσουμε τους θαυμαστές μας με νέους και μοναδικούς τρόπους».

WNBA

Το La Crema έχει επίσης ονομαστεί ως το επίσημο κρασί του WNBA, οι δημιουργοί «επιδεικνύουν με συνέπεια όχι μόνο την αφοσίωση στην επίτευξη υψηλών προδιαγραφών στους αντίστοιχους τομείς τους, αλλά και τη δέσμευσή τους για την προώθηση περιβαλλόντων χωρίς αποκλεισμούς και την ενδυνάμωση των γυναικών», είπε ο παραγωγός. .

Η συνεργασία θα δει τα κρασιά του La Crema να τοποθετούνται σε εκδηλώσεις WNBA και δεσμεύσεις θαυμαστών και «θα υποστηρίξει περαιτέρω την ενδυνάμωση των γυναικών, την ισότητα LGBTQ+ και την υποστήριξη διαφορετικών κοινοτήτων, ενσωματώνοντας τις αξίες της συμμετοχής και του σεβασμού που αντιπροσωπεύουν τόσο το La Crema όσο και το WNBA».

Η ομάδα των ΗΠΑ

Το Kendall-Jackson και το La Crema θα υπηρετήσουν επίσης από κοινού ως οι επίσημοι συνεργάτες κρασιού των ομάδων ανδρών και γυναικών της Team USA Basketball. Και τα δύο οινοποιεία θα υποστηρίξουν φέτος τον εορτασμό της 50ης επετείου του μπάσκετ των ΗΠΑ. Η εναρκτήρια φύτευση των αμπέλων του Kendall-Jackson το 1974 συμπίπτει με το έτος ίδρυσης του USA Basketball, σηματοδοτώντας μια «ειλικρινή ευθυγράμμιση της ιστορίας», ανέφερε.

Η Cathy Engelbert, Επίτροπος του WNBA δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη La Crema καθώς φέρνουμε μια άλλη δυναμική επωνυμία στην οικογένεια του WNBA. Μαζί, υποστηρίζουμε και γιορτάζουμε τις κοινές αξίες της συμμετοχής, της ισότητας και της υπεράσπισης, για να δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

«Ως πρωτάθλημα, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με συνεργάτες που υποστηρίζουν τις ίδιες αρχές με εμάς και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε θετικές αλλαγές για τον γυναικείο αθλητισμό».

Η Hailey Jackson Hartford Murray, συνιδιοκτήτης του La Crema, δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία: «Η συνεργασία του La Crema με το WNBA ενώνει την κληρονομιά της ποιότητας και της δεξιοτεχνίας μας με την ενσάρκωση του αθλητισμού και της ομαδικής εργασίας του WNBA.

«Με επικεφαλής μια οικογένεια δυνατών γυναικών που ξεπέρασαν τα όρια, το La Crema είναι περήφανο που συμβαδίζει με ένα πρωτάθλημα που όχι μόνο εξυψώνει τις αθλήτριες αλλά και αιχμαλωτίζει ένα κοινό που αναζητά κοινωνικές εμπειρίες με γνώμονα τις αξίες. Αυτή η συνεργασία είναι μια ευκαιρία να επεκτείνουμε την κοινή μας αφοσίωση στη συμπερίληψη, την υπεράσπιση, την ενδυνάμωση και τον εορτασμό των επιτευγμάτων των γυναικών σε όλους τους τομείς».

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι «ακραίες κλιματικές συνθήκες» πέρυσι επηρέασαν τους αμπελώνες παγκοσμίως, θέτοντας εντούτοις σε «ισορροπία» τον αμπελοοινικό τομέα που αντιμετωπίζει ζητήματα υπερπροσφοράς, όπως προκύπτει από την...

REPORTS

Η φύτευση αμπελώνων σε υψόμετρο ωθεί τους αμπελουργούς στα… άκρα. Δεδομένης της αυξημένης έκθεσης στον ήλιο που συχνά συνοδεύει τις απότομες πλαγιές, η ωρίμανση...

REPORTS

Από αμπελώνα σε υψόμετρο 1650 μέτρων το νέο Malbec, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Terrazas de Los Andes, που δείχνει ότι το μέλλον του...

REPORTS

Μια αυξανόμενη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των αμπελουργών της Νάπα, της ξακουστής κοιλάδας για την παραγωγή premium κρασιών στις ΗΠΑ, ότι η κομητεία δεν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η πρόοδος που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον εγχώριο κλάδο του κρασιού είναι δεδοµένη και αδιαµφισβήτητη, ωστόσο αυτά τα οποία µένει ακόµα να...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οινολογικής ομάδας της Kontopos - Wine Therapy, που...