BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στον Αναπτυξιακό

Λίγες ακόμα ημέρες, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις υπαγωγής στον αναπτυξιακό νόμο, όπως υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Έγκρισης και Ελέγχου Ιδιωτικών Επενδύσεων, του υπουργείου Ανάπτυξης.

Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στον Αναπτυξιακό

1
2

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, οι αιτήσεις υπαγωγής που θα υποβληθούν, από 31 Οκτωβρίου και έως 30 Απριλίου 2014, θα αξιολογηθούν από τον Μάιο του 2014, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 8 του Ν.3908/11, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει από την παράγραφο 5 του άρθρου 23 του Ν.4146/13.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

30-10-2013 09:17Αναστάσιος Βουρλιωτάκης

Θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές που ψηφίζουν τέτοια απίστευτα πράγματα να περνάνε από ψυχολογικά τεστ...! Προσέξτε λογική: Αν π.χ. υποβληθούν 5 αιτήσεις σε μία περίοδο και η αξιολόγηση τους ολοκληρωθεί σε ένα μηνα ψηφίστηκε νόμος, στην Ελλάδα που έχει τόσο ανάγκη από ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, που απαγορεύει να γίνει αξιολόγηση επενδύσεων που υποβλήθηκαν ας πούμε στις 31 Οκτωβρίου!!!. Για να καταλάβει κανείς για το μέγεθος της βλακείας το dead line ορίστηκε 30 Οκτωβρίου και όχι 31 διότι προφανώς κάποιος ξέχασε ότι ο Οκτώβρης έχει 31 μέρες. Και η βλακεία δεν τελειώνει εδώ...! Οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι ο χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων (τι ποσοστό επιδότησης παίρνει ο κάθε νομός της χώρας) λήγει στις 31/12/2013 και άρα από 1/1/2014 ΄τα ποσοστά αλλάζουν και φυσικά θα τρέχουμε να μας δώδουν παράταση που αν δεν πάρουμε θα γίνει αλαλουμ. Σε όλα αυτά υπάρχει ένα καλό. Οι βουλευτές μας ξέρουν καλά ότι είναι παντελως άχετοι με ότι ψηφίζουν και έτσι ψηφίζουν και ένα παράθυρο το οποίο ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ. Ξερετε πόσα τέτοια παράθυρα υπάρχουν στον περίφημο αναπτυξιακό νόμο...? Πάνω από 30!!. Και έτσι ένας νόμος που ψήφισε υποτίθεται η βουλή μετατρέπεται σε νόμο του εκάστοτε υπουργού....! Αθάνατη Ελλάδα..!

Απάντηση

29-10-2013 10:25Spiros

Καλησπέρα, Και επόμενος πότε θα βγει? Ενδιαφερόμουν για κατασκευή ποιμνιοστασίου. Ευχαριστώ Σπύρος

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία