BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Συγχώνευση δόσεων για τους παλιούς Αναπτυξιακούς

Συγχώνευση τμηματικών δόσεων και πληρωμή αυτών μετά την ολοκλήρωση των επενδυτικών σχεδίων που έχουν υπαχθεί στους παλαιότερους Αναπτυξιακούς νόμους.

Συγχώνευση δόσεων για τους παλιούς Αναπτυξιακούς

0
0

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 4120/2017, που αφορά τη συγχώνευση τμηματικών καταβολών επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων υπαχθέντων στις διατάξεις των νόμων 3299/2004 και 3908/2011, οι υπολειπόμενες δόσεις της επιχορήγησης καταβάλλονται με την ολοκλήρωση της επένδυσης.

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση για τη Συγχώνευση τμηματικών καταβολών επιχορήγησεις παλιών επενδυτικών σχεδίων.pdf

Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:

Άρθρο 1

α. Τη συγχώνευση της 3ης, 4ης, 5ης, 6ης και 7ης δόσης της επιχορήγησης στα επενδυτικά σχέδια των νόμων 3299/2004 και 3908/2011 για τα οποία έχει εκδοθεί ή εκδίδεται, απόφαση ολοκλήρωσης και πιστοποίησης έναρξης της παραγωγικής λειτουργίας τους.

β.  Η συγχώνευση των δόσεων της ανωτέρω παραγράφου θα αφορά τα επενδυτικά σχέδια των Φορέων, ανεξαρτήτως μεγέθους επιχείρησης και υπολειπόμενου ποσού της ενίσχυσης.

γ. Η συγχώνευση των δόσεων της ανωτέρω παραγράφου α’ έχει εφαρμογή και στις περιπτώσεις επενδυτικών σχεδίων στα οποία έχουν ήδη καταβληθεί ποσά επιχορήγησης, πέραν των τριών (3) προβλεπόμενων με την έκδοση της απόφασης ολοκλήρωσης και έναρξης παραγωγικής λειτουργίας δόσεων.

Άρθρο 2

α. Από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης το ακριβές ποσό της δαπάνης που θα προκύψει, συναρτάται με το βαθμό ωριμότητας των αξιώσεων προς ενίσχυση των Φορέων των επενδυτικών σχεδίων και δεν μπορεί να υπερβεί τα όρια του προϋπολογισμού  Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία