BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Αδιαπραγμάτευτη κατά Τατούλη η ολοκλήρωση του Ασωπού εντός του 2015

Επίσπευση των εργασιών και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα των υπολειπομένων εργασιών ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την επίσκεψή του στο φράγμα του Ασωπού, τη Δευτέρα 14 Απριλίου.

Αδιαπραγμάτευτη κατά Τατούλη η ολοκλήρωση του Ασωπού εντός του 2015

0
0
Συνοδευόμενος από τον Ειδικό Γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Ιατρίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Άγγελο Παπαγγελόπουλο, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Παπαφωτίου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Πισιμίση και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, ο κ. Τατούλης δήλωσε «Υποστηρίζουμε το έργο με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2015 και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»

Απευθυνόμενος προς την ανάδοχο εταιρεία ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι «δεχόμαστε να βοηθήσουμε προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο. Να είμαστε όμως πολύ σοβαροί σε αυτά που διατυπώνουμε. Ανεξάρτητα με τους δανειοθαλάμους μπορούν να επισπευστούν και άλλες εργασίες. Μπορούν ταυτόχρονα να γίνουν και άλλες εργασίες συν τις εργασίες εκτροπής»
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία