BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Μέχρι τις 2 Νοεμβρίου τα έργα για το φράγμα του Ανάβαλου

Την έγκριση της παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου «Αναβάθμιση αντλιοστασίου και φράγματος Ανάβαλου του νομού Αργολίδας», προϋπολογισμού 3.351.205,15 ευρώ, μέχρι τις 2 Νοεμβρίου υπέγραψε ο υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Πνοή για την επαρχεία της Κρήτης το φράγμα Αμιρών Αγίου Βασιλείου

3
0
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπέγραψε την έγκριση της χορήγησης παράτασης, της συνολικής προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου: «Αναβάθμιση αντλιοστασίου και φράγματος Ανάβαλου του νομού Αργολίδας», προϋπολογισμού 3.351.205 ευρώ, μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2014.

Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του αντλιοστασίου και του φράγματος Ανάβαλου του νομού Αργολίδας και ειδικότερα, την αποξήλωση του παλαιού ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και την αντικατάσταση με καινούργιο.

Ειδικότερα ο καινούργιος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προμήθεια και εγκατάσταση αντλητικών συγκροτημάτων, ηλεκτρικών πινάκων μέσης τάσης - χαμηλής τάσης, καλωδιώσεων, αυτοματισμών, υδραυλικών εξαρτημάτων και καθαρισμό της λεκάνης του Φράγματος (γλυκού νερού).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία