BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Παρουσίαση ΕΛΓΟ-Δήμητρα για τα ΑγροΕΤΑΚ στην Θεσσαλονίκη

Ημερίδα για την παρουσίαση των στόχων και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων των Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων καινοτομίας (ΕΤΑΚ) που υλοποιούνται στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας & Ανατολικής μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα, την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Παγώνουν» για δυο χρόνια οι ειδικές εισφορές σε γάλα, κρέας υπέρ ΕΛΓΟ για τους σεισμόπληκτους

1
0

Η παρουσίαση διοργανώνεται στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων καινοτομίας», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Στο πλαίσιο της Πράξης «ΑγροΕΤΑΚ» θα χρηματοδοτηθούν συνολικά 164 έργα ΕΤΑΚ που υλοποιούνται στις υποδομές του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ ενώ σκοπός της υλοποίησης των έργων αποτελεί η ενδυνάμωση, η βελτίωση της ποιότητας και ο εκσυγχρονισμός της εργασίας σε όλα τα επίπεδα του πρωτογενούς τομέα της αγροτικής οικονομίας με την ανάπτυξη, μεταφορά και διάδοση τεχνογνωσίας/τεχνολογίας καθώς και πρακτικών εφαρμογών έρευνας.

Η υλοποίηση των έργων αυτών στοχεύει τόσο στην ανάπτυξη της ζητούμενης καινοτομίας όσο και στην ενσωμάτωσή της στην παραγωγική διαδικασία μέσω της επιμόρφωσης, με τα αποτελέσματα αυτών, 4.900 τελικών ωφελούμενων της παραγωγικής βάσης του συνόλου της χώρας.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός»/Αίθουσα D.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία