BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Έως Οκτώβρη η διευθέτηση κόκκινων δανείων ΑΤΕ

Αποφασίστηκε η δημιουργία call center με σκοπό την ταχεία εξυπηρέτηση των δανειοληπτών.

Νομοσχέδιο για ρύθμιση των υποθηκών της ΑΤΕ

1
0
Από την 1η Μαΐου και για έξι μήνες (δηλαδή έως και τη 1η Οκτωβρίου του 2018) θα βρίσκεται σε εξέλιξη – σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη – το πρόγραμμα διευθέτησης των οφειλών των αγροτών (κόκκινων δανείων) στην πρώην ΑΤΕ

Μάλιστα σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά από το βήμα του 4ου Συνεδρίου «Αγροτικής Επιχειρηματικότητας» του Economist στη Λάρισα, κ. Κόκκαλης το συνολικό ποσό αφορά τα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια φτάνει τα 1,51 εκ. ευρώ (σε 39.261 αγροτικά δάνεια) ενώ οι ιδιώτες αγρότες που χρωστάνε στην πρώην ΑΤΕ ανέρχονται σε 30.023.

«Το παρόν πρόγραμμα θα εφαρμοστεί για έξι μήνες από 1η Μαΐου 2018 και η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά σε πλατφόρμα αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Επίσης, αποφασίστηκε η δημιουργία call center από την PQH, με σκοπό την ταχεία εξυπηρέτηση των δανειοληπτών. Τέλος, βρισκόμαστε σε ένα δεύτερο στάδιο συσκέψεων αναφορικά με τα δάνεια της πρώην ΑΤΕ με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου», διευκρίνισε ο αναπληρωτής Υπουργός.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία