BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Πράσινο φως για την επέκταση των δικτύων του Αναβάλου

Τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης με την Πελοπόννησος ΑΕ για την εκπόνηση της μελέτης επέκτασης των δικτύων από τις πηγές του Αναβάλου μέχρι το Μοναστηράκι και τα Φίχτια Αργολίδας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Πράσινο φως για την επέκταση των δικτύων του Αναβάλου

1
0

«Έχουμε εξασφαλίσει 8,5 εκατ. ευρώ στο τρέχον πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για να ολοκληρωθεί το έργο από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε ότι «αναλάβαμε εμείς το κόστος της μελέτης, με δική μας πρωτοβουλία, γιατί διαφορετικά το έργο δεν θα γινόταν ποτέ. Είναι επίσης επιτυχία μας ότι αυτή τη στιγμή εκτελείται το έργο σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα, τη στιγμή που όταν αναλάβαμε την ευθύνη της επίβλεψης το έργο ήταν νεκρό».

Επιπλέον, ο Πέτρος Τατούλης επέκρινε αντιπάλους του, που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να εντάξει άλλα έργα η Περιφέρεια στο ΕΣΠΑ και τόνισε ότι, «έχουν απόλυτη άγνοια και δεν γνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή τα επιχειρησιακά προγράμματα βρίσκονται σε διαδικασία εξυγίανσης ενόψει της τελευταίας αναθεώρησης απ' όπου μπορούμε να αντλήσουμε επιπλέον πόρους». Συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έπρεπε επίσης να γνωρίζουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει να κινείται το νέο πρόγραμμα για το οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τους Δήμους, έχει έργα έτοιμα προς ένταξη πάνω από 120 εκατ. ευρώ».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία