BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Εγκαίνια για το συσκευαστήριο του Sparta Orange

Η μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του Sparta Orange, για την κατασκευή του συσκευαστηρίου και την ανάπτυξη, εν μέσω κρίσης, που επιδεικνύει ο συνεταιρισμός, επαινέθηκαν στα εγκαίνια του συσκευαστηρίου του Α.Σ.Ε Sparta Orange, τα οποία τελέσθηκαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στη Γράμμουσα Λακωνίας.

Εγκαίνια για το συσκευαστήριο του Sparta Orange

3
0

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρχές του τόπου, στελέχη διακεκριμένων επιχειρήσεων της Λακωνίας και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία που ακολούθησε του αγιασμού, ο  πρόεδρος του Sparta Orange Πέτρος Μπλέτας, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κα Τζανετέα και στις υπηρεσίες τις περιφέρειας για τη σημαντική βοήθειά τους.

Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι των αρχών του τόπου στις ομιλίες τους, συνεχάρησαν την ομάδα του Sparta Orange και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα ύπαρξης τέτοιων επιχειρήσεων για τον τόπο, στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα.

Σε ανακοίνωσή του ο Sparta Orange αναφέρει ότι αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή της γιορτής που ακολούθησε καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, τους κκ. Σταματάκο και Χούμπαυλη, για τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών catering και  κρέατος αντίστοιχα, τον Α.Σ.Ε.Ε. Λακωνία που προσέφερε άφθονο χυμό και τέλος τις γυναίκες του Sparta Orange, για τα πεντανόστιμα παραδοσιακά γλυκά τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία