BACK TO
TOP
Επιχειρηματικά Projects

Των φρονίμων τα παιδιά στο διαδίκτυο βρίσκουν σπιτικά φαγητά

Μία νέα διαδικτυακή κοινότητα μαγείρων προσφέρει σπιτικό φαγητό σε χαμηλές τιμές.

Των φρονίμων τα παιδιά στο διαδίκτυο βρίσκουν σπιτικά φαγητά

1
1

 Ο λόγος για την cookisto.com που ουσιαστικά είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα φαγητού που οργανώνει την εύρεση και διανομή φαγητού σε διάφορες περιοχές. Ο τρόπος είναι απλός. Κάθε μέλος της σελίδας αποτελεί και ένα μάγειρα, ο οποίος δηλώνει ότι προσφέρει κάποιες μερίδες από το σπιτικό φαγητό που έχει μαγειρέψει.

Έτσι δημιουργώντας ένα προφίλ, όπως περίπου γίνεται με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, το κάθε μέλος δηλώνει το φαγητό που έχει φτιάξει, τις μερίδες που προσφέρει, το αντίτιμο -χαμηλό σε αξία- αλλά και το χρονικό διάστημα για το οποίο το διαθέτουν.

Από την άλλοι οι χρήστες που επιθυμούν να ορεχτούν  κάποιο φαγητό δηλώνουν την περιοχή που βρίσκονται. Η πλατφόρμα κάνει τα μαγικά της και εμφανίζονται τα διαθέσιμα φαγητά που βρίσκονται κοντά στη συγκεκριμένη περιοχή. Το διαθέσιμο μενού έτσι ξεδιπλώνεται μπροστά στην οθόνη, και ο χρήστης μπορεί να διαλέξει το φαγητό που τραβάει η όρεξή του.

Το επόμενο βήμα φέρνει το μάγειρα και τον «πεινασμένο» σε επαφή για να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την παραλαβή του φαγητού. Και φυσικά επειδή η πλατφόρμα είναι και διαδραστική υπάρχει και η δυνατότητα βαθμολόγησης  του κάθε πιάτου. Άλλωστε αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει και επικοινωνεί τη ποιότητα των προσφερόμενων σπιτικών πιάτων από αγνώστους σε αγνώστους. 



Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-02-2013 09:59pasxalitsa

cookisto

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία