BACK TO
TOP
Φορολογικά

Έγκλημα καθοσιώσεως η μέθοδος φορολόγησης του γεωργικού εισοδήματος

Εξ όσων γνωρίζω, ο παγκοσµίως µοναδικός και προπαντός «ευρηµατικός!» τρόπος φορολόγησης του γεωργικού εισοδήµατος στην Ελλάδα φαίνεται να αποτελεί την πλέον οργανωµένη, διαµέσου των αιώνων, απάτη συντεταγµένης Πολιτείας εις βάρος συγκεκριµένης µερίδας πολιτών, που στην προκειµένη περίπτωση ακούει στο όνοµα «αγρότες», προσεγγίζοντας µάλιστα δυνητικά, το τέλειο έγκληµα. Επειδή όµως τέλειο έγκληµα δεν υπάρχει, «ο ψεύτης και ο κλέφτης (ως γνωστόν) τον πρώτο χρόνο χαίρονται», αλλά και διότι πολλά ήταν τα ψέµατα που ειπώθηκαν µέχρις εδώ, καιρός είναι να τα διανθίσουµε και µε µερικές αλήθειες.

Έγκλημα καθοσιώσεως η μέθοδος φορολόγησης του γεωργικού εισοδήματος

0
0
Ας αρχίσουµε λοιπόν µε τους τύπους, που δυστυχώς στην ειδική αυτή περίπτωση αποτέλεσαν και την ουσιαστική απαρχή της συγκεκριµένης ιδιόρρυθµης αλλά και αυταπόδεικτης εν τέλει απάτης, δηλαδή την ταύτιση των γεωργοκτηνοτρόφων / αγροτών µε τα ελευθέρια επαγγέλµατα/επιτηδεύµατα. Όπως θα αναλύσουµε στη συνέχεια, είναι σε κάθε περίπτωση µία δολίως στοχευµένη, ανορθόδοξη ενέργεια, µε πολύ σοβαρές συνέπειες, όχι µόνο για τους αγρότες, οι οποίοι έχουν νόµιµους τρόπους προσωρινής τουλάχιστον αντίδρασης/διαφυγής, ώστε να µην υπερχρεωθούν και χάσουν και τα χωράφια τους.

Οι µεγάλοι ζηµιωµένοι αυτής της υπόθεσης είναι οι σχεδόν καθολικά και ήδη µη βιώσιµες Γεωργικές τους Εκµεταλλεύσεις (Γ.Ε.) που θα αποδιοργανωθούν παντελώς και σε ένα µεγάλο ποσοστό θα καταρρεύσουν, µε ιδιαίτερα σοβαρές επιπτώσεις σε όλο το φάσµα της Εθνικής Οικονοµίας και ιδιαίτατα στη ∆ιατροφική Ασφάλεια των Ελλήνων, ώστε να γίνουµε υποχείρια νέων, απόλυτα κυνικών αυτή τη φορά εκβιασµών. ∆ηλαδή αυτοπαγιδευτήκαµε!  Αν οι ενέργειες αυτές δεν ενείχαν δόλο, οι υπαίτιοι «εµπνευστές» των σχετικών νόµων, δεν θα είχαν κανένα λόγο να αποφεύγουν, «όπως ο διάβολος το λιβάνι», την ανάµειξη των µοναδικών καθ’ ύλην αρµόδιων ειδικών γεωργοοικονοµολόγων, πανεπιστηµιακών και µη. ∆ηλαδή σε τελευταία ανάλυση, µέχρις εδώ, απεφεύχθη για την ώρα «επιτυχώς!», η αποκάλυψη / αποκατάσταση της αλήθειας

Βρείτε εδώ όλο το φάκελο από 516ο φύλλο της Agrenda: forologia_agroton_031015.pdf
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία