BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Στις 30 Σεπτεμβρίου κλείνουν οριστικά οι εκκρεμότητες της ΚΑΠ

Το οριστικό κλείσιμο των εκκρεμοτήτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (2014-2020) αναμένεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Agronews, ο πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (COMAGRI), Πάολο ντε Κάστρο.

Επανέρχονται οι ευρωβουλευτές στο πλαφόν για άμεσες ενισχύσεις

0
0

Λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου των Ντάτσιαν Τσιόλος και Jukna Vigilijus (Λιθουανός Υπουργός Γεωργίας), ο κ. Ντε Κάστρο δεν ήθελε να σχολιάσει τις διεργασίες στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Λιθουανία, αλλά είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από αυτά που έχουν συμφωνηθεί από το τέλος Ιουνίου κατά τη διάρκεια της ιρλανδικής προεδρίας.

Επίσης, έδωσε την ημερομηνία-κλειδί που θα κλείσει οριστικά η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ: 30 Σεπτεμβρίου. Θα αφορά εκκρεμή θέματα, που πρέπει να αποφασιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μεταξύ Ευρωκοινοβουλίου, Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Συμβουλίου Υπουργών.

Επιπλέον, αυτό τον μήνα συζητούνται και τα μεταβατικά μέτρα, που θα εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια του 2014. Τέλος, στις 24 Σεπτεμβρίου θα μιλήσουν και οι τρεις πλευρές για το τέλος των ποσοστώσεων στο γάλα, οπότε στη συνέχεια, θα οριστικοποιηθεί η απόφαση για την κατάργησή τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία