BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Περισσότερα κονδύλια για την Κρήτη ζήτησε ο Αρναουτάκης από τον Τσιόλος

Επιπλέον πόρους και ευρωπαϊκά προγράμματα για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της Κρήτης ζήτησε ο Σταύρος Αρναουτάκης από την κυβέρνηση και τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γεωργίας Dacian Ciolos την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Λήψη μέτρων ελέω απεργίας ΠΝΟ ζητούν οι Κρητικοί

0
0

Οι συναντήσεις έγιναν στη διάρκεια του δεύτερου αναπτυξιακού συνεδρίου αγροτικής ανάπτυξης. Οι πόροι από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τόνισε ο κ. Αρναουτάκης αποτελούν την τελευταία ελπίδα για να λειτουργήσει ο μηχανισμός της ανάπτυξης στην Κρήτη αλλά και τις άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Ο κ. Αρναουτάκης εκπροσώπησε την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας στο συνέδριο μαζί με τους συναδέλφους του περιφερειάρχες Γιάννη Σγουρό, Αλέξανδρο Καχριμάνη και Κωνσταντίνο Αγοραστό.

Στο αναπτυξιακό συνέδριο που οργανώθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική την Περίοδο 2014-2020 & η Διαμόρφωση της Εθνικής Στρατηγικής», οι Περιφερειάρχες εκπρόσωποι της ΕΝΠΕ τόνισαν ότι  θα πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη και να δοθεί έμφαση στην ελληνική περιφέρεια προτείνοντας :

• Να καταρτιστούν από τις Περιφέρειες 13 ΠΕΠ Αγροτικής Ανάπτυξης

• Να αποφευχθούν νέοι πειραματισμοί

• Η Ελληνική Πολιτεία να εμπιστευθεί τις αιρετές Περιφέρειες για την υλοποίηση του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

• Τα ευρωπαϊκά κονδύλια αποτελούν την τελευταία ελπίδα για να λειτουργήσει ο μηχανισμός της ανάπτυξης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία