BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Απαντήσεις για τη συνδεδεμένη οσπρίων θέλουν οι Λαρισαίοι

Οι Λαρισαίοι θέλου να μάθουν αν θα είναι αναγκαία η προσκόμιση αποδεικτικών για τη γνησιότητα του σπόρου σποράς.

Πήραν ΦΕΚ οι συνδεδεμένες για όσπρια και ψυχανθή

1
0

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το τι θα ισχύσει για τη συνδεδεμένη ενίσχυση των οσπρίων ζητά από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το τμήμα Δημηκτριακών, Ελαιούχων Σπόρων, Οσπρίων και Κτηνοτροφικών Φυτών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών.

Λίγο πριν την ίδρυση της Ομάδας Παραγωγών Οσπρίων ο Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρός του, Χρήστος Σιδερόπουλος και οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Επιτροπής Οσπρίων: κκ. Νικόλαος Νούλας, Βασίλης Παπαστογιαννούδης και κα. Ελευθερία Βαρδούλη αναφέρουν τα εξής:

«Για την πληροφόρηση των μελών της εσωτερικής Ομάδας Παραγωγών Οσπρίων του Α.Σ., παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την ενδεχόμενη μεταβολή των λεπτομερειών της χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα όσπρια που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση στο άμεσο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα για το αν η συνδεδεμένη ενίσχυση θα συνεχίσει να χορηγείται ως έχει ή θα καταστεί αναγκαία η προσκόμιση αποδεικτικών για τη γνησιότητα του σπόρου σποράς (καρτελάκια πιστοποιημένου σπόρου)».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία