BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Άνοιξαν οι ενστάσεις για τις συνδεδεμένες ζωικών

Κτηνοτρόφοι που αντιμετώπισαν προβλήματα με τις πληρωμές μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις.

Άνοιξαν οι ενστάσεις για τις συνδεδεμένες ζωικών

0
0

Ζωηρές είναι οι αντιδράσεις που καταγράφονται από αγελαδοτρόφους ειδικά στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν είδαν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με την συνδεδεμένη ενίσχυση για το 2015, επειδή, όπως λέγεται, η αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία της περιοχής με μια μόνο υπάλληλο δεν κατάφερε να καταχωρήσει έγκαιρα στο μηχανογραφικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΚΕ τα πλήρη (κατόπιν διασταυρώσεων) στοιχεία με τις γέννες των αγελάδων, με αποτέλεσμα ορισμένοι παραγωγοί (με διαφορές από τις αρχικές δηλώσεις άνω του 20%) να μείνουν εντελώς απλήρωτοι.

Επιβάλλεται τονίζουν οι κτηνοτρόφοι το άνοιγμα της μηχανογραφικής βάσης του Οργανισμού, ώστε να γίνει παραλαβή των καινούργιων στοιχείων και να προχωρήσει αντίστοιχα η πληρωμή.

Επ' αυτού, από την περιφερειακή διεύθυνση του ΟΠΕΚΕΠΕ Λάρισας με την οποία επικοινώνησε το AgroNews, πάντως, συστήνουν στους κτηνοτρόφους που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δεν έλαβαν ολόκληρη ή μέρος της ενίσχυσης, να προσέλθουν στην υπηρεσία. Ώστε εν αρχή, να γίνει σχετικός έλεγχος από τους υπηρεσιακούς, να διαπιστωθεί ο λόγος που κάποιος κόπηκε και μετέπειτα να μπορέσει να υποβάλλει ο παραγωγός ένσταση, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία