BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Αγώνας δρόμου για τη συνδεδεμένη στο πορτοκάλι

Μόλις μία μέρα περιθώριο, μέχρι δηλαδή σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, έχουν προθεσμία οι μεταποιητικές επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο καθεστώς της συνδεδεμένης στον τομέα του πορτοκαλιού να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι εξαγωγές των νωπών οπωροκηπευτικών

6
0

Σύμφωνα με σχετική τροποποιητική απόφαση, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ την τελευταία μέρα της προθεσμίας (στις 28 Δεκεμβρίου), οι μεταποιητικές επιχειρήσεις που έχουν καταθέσει την αίτηση έγκρισης μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2015, τώρα καλούνται να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται στην αρχική απόφαση.  

Ειδικότερα, η τροποποιητική απόφαση ορίζει τα εξής:

Άρθρο 1

Το άρθρο 8 της αριθμ. 4653/106862/2-10-2015 ΥΑ αντικαθίσταται ως εξής: ‹‹Κατ’ εξαίρεση, οι μεταποιητικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκριθούν για να συμμετάσχουν στο καθεστώς το έτος 2016 και έχουν καταθέσει την αίτηση έγκρισης της παραγράφου 3 του άρθρου 2 έως την 22η Δεκεμβρίου 2015, υποχρεούνται μέχρι την 28η Δεκεμβρίου του 2016, να καταθέσουν μόνο τα δικαιολογητικά των περιπτώσεων α και β της παραγράφου 3 του άρθρου 2 αυτής της απόφασης››.

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση Τροποποιητική για τη συνδεδεμένη στα πορτοκάλια.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία