BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Καταχωρήσεις για συνδεδεμένη ρυζιού έως 28 Φλεβάρη

Μέχρι σήμερα, ο ρυθμός καταχώρησης των ποσοτήτων δεν είναι ικανοποιητικός και πρέπει να επιταχυνθεί.

Κατώφλι τα 400 κιλά/στρέμμα για συνδεδεμένη στο ρύζι

2
0

Να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα την υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, καλεί ο οργανισμός όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να μη χάσουν οι καλλιεργητές τη συνδεδεμένη ενίσχυση ρυζιού για το 2017.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ, αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο των κριτηρίων επιλεξιμότητας των δικαιούχων της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα του ρυζιού, προβλέπεται ελάχιστη ποσότητα παράδοσης πρώτης ύλης (400 κιλά ανά στρέμμα) σε πιστοποιημένους φορείς (Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις, Οργανώσεις και Ομάδες παραγωγών, ορυζόμυλους και εταιρείες εμπορίας δημητριακών)

Τα στοιχεία των εν δυνάμει δικαιούχων έτους 2017 και οι αντίστοιχες ποσότητες παράδοσης, καταχωρούνται από τους πιστοποιημένους φορείς στην ηλεκτρονική εφαρμογή Καταχώρησης Ποσοτήτων για τα Συνδεδεμένα Καθεστώτα Άμεσων Ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ ήδη από 1η Νοεμβρίου 2017. Ωστόσο μέχρι σήμερα, ο ρυθμός καταχώρησης των ποσοτήτων δεν είναι ικανοποιητικός και πρέπει να επιταχυνθεί.

Δεδομένου ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ θα παραμείνει ανοιχτή για καταχώρηση, έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα την υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων. Επισημαίνεται ότι λόγω των στενών περιθωρίων για την ολοκλήρωση των πληρωμών έτους 2017 δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε παράταση της ανωτέρω προθεσμίας».

Βρείτε εδώ τη λίστα Ενεργοί φορείς καταχώρησης ρυζιού για συνδεδεμένη 2017.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία