BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Με συνδεδεμένη στο αιγοπρόβειο και οι οικοτέχνες

Τους όρους με τους οποίους θα λαμβάνουν συνδεδεμένη ενίσχυση οι κτηνοτρόφοι με δικές τους καθετοποιημένες μονάδες στα πλαίσια της οικοτεχνίας και μεταποιούν το δικό τους αιγοπρόβειο γάλα, ορίζει νέα τροποποιητική απόφαση.

Με συνδεδεμένη στο αιγοπρόβειο και οι οικοτέχνες

7
0

Βρείτε εδώ τη σχετική Τροποποιητική απόφαση για τη συνδεδεμένη στο αιγοπρόβειο του έτους 2017.pdf

Συγκεκριμένα, θα πρέπει:

  • οι κτηνοτρόφοι με καθετοποιημένες μονάδες μεταποίησης γάλακτος της κτηνοτροφικής τους εκμετάλλευσης, εφόσον πληρούν την έννοια του εγκεκριμένου μεταποιητή και οι κτηνοτρόφοι που είναι ενταγμένοι στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο (ΚΗΜΟ) οι οποίοι ιδιοπαράγουν και διαθέτουν οι ίδιοι τα γαλακτοκομικά τους προϊόντα, συμμετέχουν στο καθεστώς, εφόσον έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής σύνδεσης «ΑΡΤΕΜΙΣ» στον ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ τις ποσότητες γάλακτος που μεταποίησαν.»
  • «Οι εγκεκριμένες μεταποιητικές μονάδες καθώς και κτηνοτρόφοι της παρ 6. του άρθρου 4 της με αριθμ. 2038/133890/2015 κοινής υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 2711), συμπεριλαμβανομένων και των ενταγμένων κτηνοτρόφων στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο (ΚΗΜΟ) οι οποίοι ιδιοπαράγουν και διαθέτουν οι ίδιοι τα γαλακτοκομικά τους προϊόντα, μεριμνούν για την έγκαιρη γνωστοποίηση/επικαιροποίηση των ταυτοποιητικών τους στοιχείων, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 9, του άρθρου 4 της με αριθμ. 2038/133890/2015 κοινής υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 2711).»

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία