BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Με οn line κωδικό η αίτηση πληρωμής για δικαιούχους βιολογικών&νιτρικών

Ηλεκτρονικά θα γίνονται οι αιτήσεις για την πληρωμή των γεωργο- περιβαλλοντικών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τις 9 Δεκεμβρίου μπορούν να παίρνουν κωδικό όσοι αγρότες έχουν στα χέρια τους την έγκριση, προκειμένου να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, που είναι η πληρωμή.

Με οn line κωδικό η αίτηση πληρωμής για δικαιούχους βιολογικών&νιτρικών

2
0

 Πιο αναλυτικά,  όπως ανακοινώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, από τη Δευτέρα 09.12.2013 έχει τεθεί σε λειτουργία η εφαρμογή Εγγραφής - Απόκτησης Λογαριασμού για την Εφαρμογή Οnline Καταχώρισης Δήλωσης Εφαρμογής των Γεωργοπεριβαλλοντικών Ενισχύσεων του Μέτρου 214. Η πρόσβαση στην εφαρμογή επιτυγχάνεται μέσω της διεύθυνσης: http://agroper.dikaiomata.gr/AGROPER ή εναλλακτικά μέσω της διεύθυνσης: http://asp.dikaiomata.gr επιλέγοντας στη συνέχεια "Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις".

Μετά την καταχώριση των απαραίτητων στοιχείων πρέπει να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ενεργοποίηση του λογαριασμού. Σε περίπτωση εξουσιοδότησης θα πρέπει να φέρει την θεώρηση του γνησίου της υπογραφής. Η ενεργοποίηση των λογαριασμών θα πραγματοποιείται από τα Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ από το μεσημέρι της Δευτέρας 9/12/2013.

 

Βρείτε εδώ τη σχετικό Εγχειρίδιο εγγραφής για αιτήσεις στα γεωργοπεριβαλλοντικά.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία