BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ποια κριτήρια δίνουν μεγαλύτερη βαθμολογία στους Νέους Αγρότες

Προτεραιότητα σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ γεωτεχνικής κατεύθυνσης, σε όσους έχουν ιδιόκτητες εκτάσεις και σε όσους επιτύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη της εκμετάλλευσής τους μέσα στην πενταετία, θα δίνει η νέα προκήρυξη για τους Νέους Αγρότες.

Ποια κριτήρια δίνουν μεγαλύτερη βαθμολογία στους Νέους Αγρότες

2
0

Το τελευταίο βήμα πριν την προκήρυξη για την καινούρια «φουρνιά» Νέων Αγροτών έγινε με τη δημοσίευση των αλλαγών στην Κοινή Υπουργική Απόφαση του προγράμματος (ΦΕΚ Β΄ 3184/2013). Σύμφωνα με την απόφαση, που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα του Agronews για πριμ από 10.000 έως 20.000 ευρώ στους Νέους Αγρότες, θα γίνει βαθμολόγηση με βάση μια σειρά κριτηρίων, κατά την αξιολόγηση.

Όμως, σε περίπτωση που βρεθούν επιπλέον κονδύλια, όπως έχει δηλώσει ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Ιατρίδης, θα μπορέσουν να μπουν όλοι στο πρόγραμμα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία τους. Η μόνη προϋπόθεση θα είναι να έχουν πλήρεις φακέλους.

Εκτενές αφιέρωμα στο καινούριο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών διαβάστε στο ένθετο «Προγράμματα» που θα κυκλοφορήσει μαζί με την Agrenda του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου.

Βρείτε εδώ ολόκληρη τη σχετική Τροποποιητική απόφαση για τους Νέους Αγρότες.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία