BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

«Παίζουν» με τους επιλαχόντες στους Νέους Αγρότες

Στην «πρίζα» προσπαθεί να κρατήσει η κυβέρνηση από ότι φαίνεται τους υποψήφιους Νέους Αγρότες, με τις λίστες των ονομάτων που έχουν δημοσιευθεί από τις Περιφέρειες μετά την αξιολόγηση των φακέλων, να περιλαμβάνει χιλιάδες «επιλαχόντες», οι οποίοι και θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα μάταια, μήπως και κάποιος αρνηθεί το πριμ.

«Παίζουν» με τους επιλαχόντες στους Νέους Αγρότες

4
6

Ουσιαστικά δηλαδή, όπως γίνεται σαφές από τις δημοσιευμένες λίστες, ακολουθώντας εκ νέου τη ψηφοθηρική «συνταγή», παρουσιάζεται ένας πολύ μικρός αριθμός απορριπτόμενων, την ώρα που η λίστα των επιλαχόντων «γεμίζει», με τις πιθανότητες τελικά να εγκριθούν να εξαρτάται από τη θέληση των δικαιούχων να απορρίψουν το «ζεστό» χρήμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μεταξύ άλλων αυτό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος που παρουσιάζει 28 απορριπτόμενους και παράλληλα 332 επιλαχόντες, από ένα σύνολο 1254 φακέλων.

Από την άλλη σε ορισμένες Περιφέρειες υποστηρίζουν ότι θα γίνει προσπάθεια να απορροφηθεί η πλειοψηφία των επιλαχόντων μέσω ανεύρεσης χρηματικών πόρων από πιστώσεις του Υπουργείου Γεωργίας.

Όπως και να έχει μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα από το σύνολο των Περιφερειών, εκτός Κρήτης, Βόρειου Αιγαίου και ορισμένων Π.Ε της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και αναμένονται πριν τελειώσει ο Αύγουστος. Μετά και τις τελικές ανακοινώνεις απομένουν οι αποδοχές των εγκρίσεων (περίπου 1 µήνας απαιτείται) από τους αγρότες ώστε να μπουν σε «τροχιά» πληρωμών.

Αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων στους παρακάτω συνδέσμους.

  • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:

Π.Ε Σερρών Εν δυνάμει δικαιούχοι

Π.Ε Σερρών Επιλαχόντες

Π.Ε Σερρών Απορριπτόμενοι


Π.Ε Πιερίας Εν δυνάμει δικαιούχοι

Π.Ε Πιερίας ΕπιλαχόντεςΠ.Ε Πιερίας Απορριπτόμενοι


Π.Ε Κιλκίς Εν δυνάμει δικαιούχοι

Π.Ε Κιλκίς Επιλαχόντες

Π.Ε Κιλκίς Απορριπτόμενοι

Π.Ε Ημαθίας

Π.Ε Πέλλας

Σχόλια (6)
Προσθήκη σχολίου

11-09-2014 18:07GIANNIS

KOROIDEYOUN TOUS EPILAXONTES KOUKOULOPOULOS KAI YPOYRGOS MAZI ME TOYS MELETITES ORGANOMENH SPEIRA

Απάντηση

27-08-2014 08:37wizard 13

teleionh k o augoustos k akoma den exoun bgei h pinakes gia boreio aigaio k kriti.xerei kanenas tipota?exete akousei pote 8a anarti8oun ta apotelesmata?

Απάντηση

25-08-2014 17:40 Ελπινικη

Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα στιν κριτη για τα κεγε

Απάντηση

21-08-2014 13:45ARGYRHS SERRES

ΠΆΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 8Α ΠΆΡΟΥΝ ΧΡΉΜΑΤΑ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥΣ ΌΠΩΣ ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΈΧΟΥΝΕ ΙΔΈΑ ΑΠΌ ΑΓΡΟΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ,ΑΠΛΆ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΈΡΑΣΕ ΧΩΡΆΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΈΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΚΕΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΚΑΙ 8Α ΠΆΡΟΥΝΕ ΖΕΣΤΌ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ,ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΑΧΌΝΤΕΣ ΠΟΥ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝΕ ΠΟΛΑ ΧΩΡΆΦΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥΣ ΠΕΤΆΝΕ ΑΠΈΞΩ.ΤΑ ΛΈΩ ΕΓΏ ΠΟΥ ΈΚΡΗ8ΙΚΑ

Απάντηση

20-08-2014 11:03vasilis

gia thn 8essalia pote 8a vgoun re paidia?

Απάντηση

19-08-2014 23:17maria

STHN THESSALIA POTE BGAINOUN MEXRI POTE THA PERIMENOUME????ARGOUN POLU??

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία