BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Κλείνουν στις 31 Οκτώβρη οι φάκελοι με τις συμβάσεις των Νέων Αγροτών στην Κρήτη

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων των φακέλων των υποψήφιων νέων γεωργών, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Κούρασε η αναβολή στα βιολογικά, έστω προκαταβολή, λένε οι αγρότες

0
0

Η οικονομική ενίσχυση της πρώτης εγκατάστασης Νέων Γεωργών χορηγείται με την μορφή κεφαλαίου και καταβάλλεται σε 3 δόσεις.

Αναλυτικά εγκρίθηκαν 226 φάκελοι νέων γεωργών και συγκεκριμένα 43 στο Δήμο Χανίων, 19 στο Δήμο Κανδάνου Σελίνου, 58 στο Δήμο Κισσάμου, 40 στο Δήμο Πλατανιά, 27 στο Δήμο Σφακίων και 39 στο Δήμο Χανίων και το πόσον που αντιστοιχεί στους 226 εν δυνάμει δικαιούχους είναι ύψους 4.257.500  ευρώ.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι κατάλληλες ενέργειες για την έγκριση των 46 επιλαχόντων νέων γεωργών  και συγκεκριμένα 4 στο Δήμο Χανίων, 4 στο Δήμο Κανδάνου Σελίνου, 14 στο Δήμο Κισσάμου, 11 στο Δήμο Πλατανιά, 3 στο Δήμο Σφακίων, 3 στο Δήμο Χανίων και το πόσον που αντιστοιχεί στους επιλαχόντες νέους γεωργούς είναι ύψους 769.500  ευρώ

Οι 15 υποψήφιοι νέοι γεωργοί που έλαβαν απορριπτική απόφαση  έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της απόφασης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία