BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Μέχρι 30 ευρώ η στήριξη για αγορά νέας κυψέλης

Μέχρι 30 Απριλίου θα παραλαμβάνει αιτήσεις το Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας και η ΔΑΟΚ Λάρισας, για το πρόγραμμα «αντικατάστασης κυψελών» στην οποία ενισχύεται η δαπάνη για την προμήθεια νέων κυψελών αξίας μέχρι 30 ευρώ ανά κυψέλη και για την «οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» έτους 2015, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Μέχρι 30 ευρώ η στήριξη για αγορά νέας κυψέλης

1
0

 Όπως σημειώνεται στην απόφαση πέρα από τις 30 Απριλίου, καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή, ενώ, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση των δράσεων  για τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής ενότητας Λάρισας, επόπτης του Κέντρου Μελισσοκομίας θα βρίσκεται στα γραφεία της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής την Πέμπτη 12/3/15 και κάθε Πέμπτη μέχρι και στις 26/4/15 από 9:00 έως 12:00 το πρωί.

Οι αιτήσεις, για να γίνουν δεκτές, πρέπει να συνοδεύονται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του μελισσοκομικού βιβλιάριου ή απλό φωτοαντίγραφο με επίδειξη του πρωτοτύπου.

Φωτοαντίγραφο του Ε1 της πιο πρόσφατης φορολογικής δήλωσης

Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τράπεζας όπου είναι δικαιούχοι

Υπεύθυνη δήλωση

Πρωτότυπα παραστατικά αγοράς κυψελών νομίμως εκδοθέντα και εξοφλημένα

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία έκδοσης για τα τιμολόγια των κυψελών είναι η 30η  Απριλίου. Στην περίπτωση που η αίτηση αφορά στη δράση 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», υποβάλλονται επιπλέον:

α) φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου ΟΓΑ

β) φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ, εφόσον αυτό χρησιμοποιηθεί για την μεταφορά των μετακινούμενων κυψελών.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία έκδοσης για τα δελτία αποστολής και τις φορτωτικές η 30η Ιουνίου 2015.

Σε περίπτωση υποβολής της αίτησης δια αντιπροσώπου, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από εξουσιοδότηση. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας στο τηλέφωνο 2421032946 και στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λάρισας στο τηλέφωνο 2413511213

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία