BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Στο ακέραιο το πριμ των Νέων Αγροτών της προκήρυξης 2009 ζητούν οι Λάκωνες

Τη δίκαιη αντιμετώπισή τους από τους αρμόδιους της πολιτικής ηγεσίας και την κυβέρνηση και την επαναφορά στο ακέραιο του πριμ πρώτης εγκατάστασης σε όσους Νέους Αγρότες είχαν εγκριθεί με την προκήρυξη του 2009 ζητούν τα μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Λακωνίας, με αφορμή τη συγχαρητήρια επιστολή τους προς τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλη Αποστόλου.

Στο ακέραιο το πριμ των Νέων Αγροτών της προκήρυξης 2009 ζητούν οι Λάκωνες

0
0

Πιο αναλυτικά, η επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της ΕΝΑ Λακωνίας, Δημήτρης Σταματάκος αναφέρει τα εξής:

«Κύριε υπουργέ, σας καλώς ορίζουμε στη νέα δύσκολη θέση που αναλάβατε, όλες οι ευχές μας είναι να δημιουργήσετε ένα υπουργείο που να ασχολείται με τους αγρότες, τους παραγωγούς  και όλους εμάς που θεωρητικά και πρακτικά, είμαστε αυτοί που θα αναπληρώσουμε τη χαμένη παραγωγική κοινωνία, που σκοπός μας είναι να αποτελείται από περισσότερους Νέους Ανθρώπους.

Τόσα χρόνια ως Νέοι προσπαθήσαμε  μαζί με όλους τους  συναδέλφους να δώσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις  για πιθανές λύσεις των ειδικών μα και κοινών προβλημάτων, μα πάντα βρισκόμαστε μπροστά στη διαχείριση του πολιτικού κομματικού, κόστους.

Όλος αυτός ο αγώνας έγινε εθελοντικά ως ερασιτέχνες συνδικαλιστές χωρίς κρατικές ή κοινοτικές ενισχύσεις προσπαθώντας να μην υπάρχουν παρεμβολές κομματικές αλλά και χώρος για όλα τα ιδεολογικά πιστεύω.

Η συνέχεια αυτού του αγώνα είναι υποχρέωση για το θεσμό που αναλάβαμε εμείς, έτσι  με προσμονή στο δικό σας αγώνα, στην Ελπίδα, μιας αλλαγής στην πολιτική  διαχείριση, της αγροτικής  παραγωγικής κοινωνίας.

Μιας αλλαγής που δεν έχει πολυτέλεια χρόνου για ξερίζωμα όλων των «δέντρων» μα μόνο αυτών  που είναι «άρρωστα».

Τόσα χρόνια οι λεπτομέρειες και οι άνωθεν εντολές από τα κομματικά κλιμάκια ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν εμάς τους Νέους Αγρότες που βρεθήκαμε μέσα στην κρίση. Αναμένουμε για μια σύντομη δικαίωση όλων των Νέων Αγροτών αυτών, και μια σοβαρή και δίκαιη αλλαγή για όλους».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία