BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Μέχρι 3 Aπριλίου αιτήσεις πληρωμών νιτρορύπανσης

Μέχρι τις 3 Απριλίου καλούνται οι δικαιούχοι του «Προγράμματος Μείωσης της Νιτρορύπανσης» 5ετίας να υποβάλουν τις δηλώσεις εφαρμογής ηλεκτρονικά για το έτος 2014, σύμφωνα με την εγκύκλιο διαδικασίας υποβολής Δήλωσης Εφαρμογής (ορθή επανάληψη 5691/15-01-2015 3η τροποποίηση) του ΟΠΕKEΠΕ.

Μέχρι 3 Aπριλίου αιτήσεις πληρωμών νιτρορύπανσης

1
0

Μετά την ηλεκτρονική τους υποβολή, οι δηλώσεις εφαρμογής θα εκτυπώνονται από το πληροφοριακό σύστημα και θα διαβιβάζονται με ευθύνη των ενδιαφερομένων πλήρως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες στην έντυπη μορφή τους με όλα τα παραστατικά (ενυπόγραφο αντίγραφο της αίτησης πληρωμής για το αντίστοιχο έτος εφαρμογής, τιμολόγια εξοφλημένα, ταυτότητα και βιβλιάριο τραπέζης, εφόσον έχουν αλλάξει, όπως και το σχέδιο λίπανσης και άρδευσης), στην εκάστοτε ΔΑΟΚ, όπου και θα λαμβάνουν πρωτόκολλο.

Οι δηλώσεις εφαρμογής πρέπει να υποβάλλονται σε έντυπη μορφή, εντός 45 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. (ημερομηνία οριστικοποίησης).

Υποβολή δήλωσης εφαρμογής πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας (3 Απριλίου 2015), οδηγεί σε μείωση κατά 1% ανά εργάσιμη ημέρα του ποσού που ο δικαιούχος θα είχε δικαίωμα να λάβει, εάν οι αιτήσεις είχαν υποβληθεί εμπρόθεσμα. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών οι αιτήσεις θεωρούνται μη αποδεκτές και θα αποκλείονται από την ενίσχυση του συγκεκριμένου έτους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία