BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ξεκινά 19 Μαΐου η διαπραγμάτευση των νέων προγραμμάτων

Την Τρίτη 19 Μαΐου ξεκινούν οι τηλεδιασκέψεις μεταξύ της διαχειριστικής αρχής των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκοπό τη τελική διαμόρφωση του φακέλου των Μέτρων του δεύτερου Πυλώνα, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο προϊστάμενος της ΕΥΔ ΠΑΑ, Μανέτας Νικόλαος.

Συνεχίζεται ο πονοκέφαλος με τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια

0
0

Σύμφωνα με την απόφαση που αφορά την «Παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή» στις 19 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τηλεδιάσκεψη στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων της Βιβλιοθήκης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες δύο τηλεδιασκέψεις στις 29 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου, ώστε να οριστικοποιηθεί ο φάκελος και να σταλεί προς έγκριση στις Βρυξέλλες.

Εντωμεταξύ, όσες χώρες έχουν τελειώσει τον φάκελό τους, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα έγκριση, όπως είναι για παράδειγμα η Ιρλανδία, έλαβαν επιστολή από την Ευρωπαϊκή Ένωση πως μπορούν ήδη να ξεκινήσουν την προκύρηξη προσκλήσεων για όλα τα επενδυτικά Μέτρα και να μην περιμένουν το τελικό ΟΚ, που αφορά κατά βάσει γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία