BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

«Ανοιχτό» και το Leader Ημαθίας έως 20 Ιουλίου

Έως τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 και ώρα 13.00 υποβάλλονται οι επενδυτικές προτάσεις στην έδρα της Αναπτυξιακής Νομού Ημαθίας, στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης του τοπικού προγράμματος Leader.

Μέχρι τις 27 Μαΐου οι αιτήσεις για το 3ο Leader Λήμνου

3
0
Οι δράσεις που εντάσσονται στο τοπικό πρόγραμμα, οι δικαιούχοι, οι επιλέξιμες δαπάνες, τα ποσοστά επιχορήγησης, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, οι προβλεπόμενες διαδικασίες και τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής των προτεινόμενων επενδυτικών σχεδίων, καθώς και ο τρόπο και οι όροι υλοποίησης των έργων, περιγράφονται αναλυτικά στον Ενημερωτικό Οδηγό, τον οποίο μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι, σε ηλεκτρονική μορφή  έντυπη μορφή χωρίς αμοιβή, από τα γραφεία της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.  (Θεσσαλονίκης 46 – Βέροια), όπως επίσης και το Φάκελο Υποψηφιότητας, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08:30΄ως 14:00΄ή από την ιστοσελίδα της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.  στη διεύθυνση www.anhma.gr.

Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., Θεσσαλονίκης 46 – 591 00 ΒΕΡΟΙΑ, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος Προσέγγιση LEADER της Ο.Τ.Δ. Αναπτυξιακή Νομού Ημαθίας Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α.», μέχρι την Δευτέρα 20/7/2015 και ώρα 13:00΄. Ισχύουσες είναι μόνο οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής επενδυτικών προτάσεων, σε περίπτωση υποβολής με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, ο φάκελος της πρότασης θα πρέπει να περιέλθει ομοίως μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία- ημέρα και ώρα με αποκλειστική ευθύνη των ενδιαφερομένων. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο, κάποια πρόταση υποβληθεί ή περιέλθει στο πρωτόκολλο της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.  μετά την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής, δεν γίνεται δεκτή ως ουδέποτε υποβληθείσα και επιστρέφεται σε αυτούς που την υπέβαλλαν

Δείτε εδώ την περίληψη της πρόσκλησης
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία