BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Έως 31 Αυγούστου αίτηση πληρωμής για δικαιούχους Συστημάτων Ποιότητας

Λίγες μόνο ακόμα μέρες, μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έχουν περιθώριο οι δικαιούχοι του Μέτρου 132 για τη Συμμετοχή σε Συστήματα Ποιότητας να υποβάλλουν τις αιτήσεις πληρωμής τους, μετά τη σχετική παράταση που έδωσε η Διαχειριστική Αρχή των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Έως 31 Αυγούστου αίτηση πληρωμής για δικαιούχους Συστημάτων Ποιότητας

1
0
Συνεπεία της ανωτέρω παράτασης, εκπρόθεσμες (με μείωση του ποσού κατά 1% για κάθε εργάσιμη ημέρα –άρθρο 22 της ΚΥΑ 1483/2009 και σημείο 10.1 του Οδηγού Εφαρμογής ΙΙ) θα θεωρούνται όσες αιτήσεις πληρωμής κατατεθούν έως και την Παρασκευή 25-9-2015(δηλαδή σε διάστημα 25 ημερολογιακών ημερών μετά την προθεσμία)

Εντός αυτών των προθεσμιών ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράταση, ενημερώνοντας εγγράφως την αρμόδια ΔΑΟΚ για την πορεία του έργου και τους λόγους της καθυστέρησης υποβολής αίτησης πληρωμής. Σε περίπτωση μη κατάθεσης αίτησης πληρωμής ή αίτησης παράτασης δεόντως αιτιολογημένης εντός αυτών των προθεσμιών, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε. Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα ανακοινώθηκαν με το υπ’ αρ. 10578/8-6-2014 έγγραφό μας.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις πληρωμής γίνονται μέσω του ιστότοπου www.metro132.gr και αφορά όλους τους δικαιούχους του Μέτρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διαχειριστικών αρχών για Παράταση Αιτήσεων Πληρωμών του Μέτρου 132.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία