BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ημερίδα για το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης στο Γεωπονικό

Το «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020», η στρατηγική της Ελλάδας στον αγροδιατροφικό τομέα και οι προοπτικές του κλάδου συζητήθηκαν στο πλαίσιο ημερίδας που διοργάνωσε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ημερίδα για το νέο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης στο Γεωπονικό

2
0

Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας, όπου και παρουσιάστηκε το Νέο Π.Α.Α. της περιόδου 2014-2020 με ομιλητές Υπηρεσιακά Στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις αλλαγές αλλά και τις προοπτικές που φέρνει στον κλάδο το Νέο Π.Α.Α.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ενότητας με τίτλο «Η Εθνική Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης 2014-2020», οι ομιλητές παρουσίασαν δράσεις και πιλοτικά συστήματα (π.χ. Πιλοτικές δράσεις στα τρόφιμα, στη ζωική παραγωγή, στις υδατοκαλλιέργειες κ.α.) που εφαρμόζονται ή πρόκειται να εφαρμοστούν σε όλο το φάσμα της αγροτικής παραγωγής.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε κύκλος ερωτήσεων και ανοιχτή συζήτηση-προβληματισμός πάνω στο αντικείμενο της διάλεξης.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στις 15 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού με την συμμετοχή πλήθους επιστημόνων, πολιτικών και επαγγελματιών του αγροτικού κλάδου. Την εκδήλωσαν χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής κ. Γεώργιος Παπαδούλης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων – Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χαράλαμπος Κασίμης και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Θωμάς Μαλούτας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία